Preskočiť na hlavný obsah

Rimmel London Kind & Free

Ahojte!

Pred nejakým časom prišla značka Rimmel London na trh s novou radou Kind & Free. Táto rada sa vyznačuje čistým a kvalitným vegánským zložením. Táto rada obsahuje všetko, čo potrebujete k prirodzenému líčeniu. 
Kompaktný púder si môžete so sebou vziať kľudne aj na cesty. Je jemný a nebude dráždiť ani citlivú pleť. Pleti dodáva prirodzený vzhľad. Púder zanecháva pleť zmatnenú a hebkú. Dobre sa nanáša so štetcom a vyzerá prirodzene aj keď si ho opäť nanesiem počas dňa. Nevysušuje pleť a nevytvára fľaky.

Ak túžite po sviežom a prirodzenom líčení,tak by ste mali použiť makeup Kind & Free. Makeup pleť pekne rozžiari,má stredné krytie a aj napriek tomu,že je viac tekutejší, tak sa s ním dobre pracuje. Ja osobne používam na nanášanie hubku. Výdrž má dobrú,v pohode so mnou vydržal celý deň (základ je ale príprava pleti). Makeup vyzerá na pleti veľmi prirodzene a stačí použiť len malé množstvo. Veľmi rýchlo sa prispôsobí pleti a vôbec som nemala pocit,že mám nanesení nejaký makeup. Jediný problém vidím v odtieňoch. Ja som dosť bledá a mala som s výberom odtieňa fakt problém,keďže všetky sa zdajú dosť tmavé. 

K líčeniu určite patrí aj korektor, ktorý sa neskutočne podaril. Je v rôznych odtieňoch a určite si nájdete ten pravý odtieň pre vás narozdiel od makeupu. Tento korektor by mal byť hydratačný, čo si myslím aj je,keďže moju pleť nevysušuje. Dobre sa používa aj v okolí očí a nezvyrazňuje vrásky. Dobre sa s ním dajú zakryť aj drobné nedokonalosti. 
Do tejto kolekcie patria aj laky na nechty,ktoré vás určite tiež nesklamú. V obchodoch nájdete rôzne odtiene,ktoré vyzerajú vážne dobre. Na nechtoch vyzerajú farby skvelo a výdrž je super. Stačí len jedna vrstva aj pri svetlejších odtieňoch. 

Riasenka z tejto rady sa tiež veľmi podarila. Riasy ľahko natočí,predĺži a dodá im objem. Na riasach vyzerá veľmi prirodzene ale zároveň ich pekne zvýrazní. Riasenka vydrží na očiach celý deň bez pohnutia,neopadáva a ani sa neobtláča. Som s ňou veľmi spokojná. 


Rada Kind & Free od značky Rimmel sa podľa mňa veľmi podarila a vrelo ju vám odporúčam vyskúšať. Na stránkach Notino si môžete pozrieť celú túto kolekciu. 

Komentáre

  1. The products look so beautiful. I love Rimmel, but haven't used any of these product yet. Thanks for the heads up!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, njn, to se to maluje, na tak krásnou a bezchybnou pleť, že jo. 🙃👍
    Tuto řadu jsem zaznamenala na IG a u PLH. Uvidím, jestli mne něco osloví natolik, abych si pořídila. Prima den přeji. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.