Preskočiť na hlavný obsah

Nyx Cosmetics - Gimme SuperStars!

Ahojte!

Aj keď Vianoce a koniec minulého roka máme dávno za sebou,tak dnes by som vám rada ukázala kolekciu od značky Nyx,ktorá je ešte stále dostupná v Notino a ktorá stojí za každú korunu. 
Konkrétne je to kolekcia Gimme SuperStars! v ktorej nájdete všetko potrebné na dokonalé líčenie. Ja mám doma z tejto kolekcie pár produktov a so všetkými som spokojná. Krásne balenia, kvalitná kozmetika a skvelé darčekové sady. To všetko v tejto kolekcii nájdete. 
Gimme SuperStars! Shadow Palette nájdete v dvoch odtieňoch. 

Crystal Flex v sebe ukrýva svetlejšie odtiene,ktoré dokonalo vyzerajú na očiach cez deň ale aj večer. Paletka obsahuje 5 tieňov,ktoré sa skvelo dajú kombinovať. Ak máte radi trblietavé tiene,tak túto paletku budete milovať. Má fajn pigmentáciu a dobre sa s ňou pracuje. Je skladná a ľahko si ju so sebou vezmete aj do kabelky. Paletka vám nezruinuje peňaženku,keďže stojí cca 10€.
Druhá paletka je v odtieni Kiss My Stars.

Gimme SuperStars! Lip Lingerie XXL trio obsahuje tri dokonalé rúže, ktoré jednoducho zbožňujem. 
Lip Lingerie XXL sú neskutočne dobré tekuté rúže, so skvelou pigmentáciou a dokonalou výdržou. Neobtláčajú sa a na perách vydržia celý deň. Pery nevysušujú a ja som si ich veľmi obľúbila. Toto konkrétne balenie troch rúžov si môžete kúpiť podľa vášho typu pleti- máte na výber z Warm Berries alebo Cool Berries. Ja som si vybrala Cool Berries a som s odtieňmi veľmi spokojná. 

Gimme SuperStars! Highlighter Quad Palette je dokonalá paletka rozjasňovačov. 

Fakt som si ju neskutočne obľúbila. Paletka v sebe ukrýva 4 rôzne tiene a ani jeden sa nepodobá žiadnemu,ktorý doma už mám. Všetky štyri sú originálne a pre mňa jedinečné. Veľmi rada ich používam na lícne kosti ale aj ako tiene. Pri nanášaní treba dávať pozor, pretože rozjasňovače majú neskutočnú pigmentáciu. 





Ak vás kolekcia Gimme SuperStars! zaujala,tak určite neváhajte a smelo do nej. Nájdete v nej krásne darčekové sady,ktorými si môžete urobiť radosť aj vy. Myslím si,že si ju obľúbite,tak ako som si ju obľúbila aj ja. Celkovo mám značku NYX Cosmetics veľmi rada. 

Komentáre

  1. Everything from this collection is really beautiful! I absolutely love the makeup look that you created <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vykouzlila jsi nádherné líčení, odstíny v paletce nemají chybu! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.