Preskočiť na hlavný obsah

MAC Cosmetics - Shadeshifter Duochrome Eye Shadow Hypnotizing Holiday

Ahojte!

Vítam vás u prvého článku v tomto roku. Dnes by som vám rada ukázala dva dokonalé tiene na oči, ktoré si podľa mňa hneď zamilujete.
Značku MAC Cosmetics vám určite nemusím predstavovať. Patrí medzi obľúbenú značku mnoho žien a ja sa im ani nedivím. Ako som už vyššie spomínala,tak dnes vám ukážem tiene práve od tejto značky. Konkrétne sa jedná o Shadeshifter Duochrome Eye Shadow Hypnotizing Holiday . Tieto tiene sú z ich vianočnej kolekcie,ktorú si ešte stále môžete na stránkach Notino kúpiť. Aj keď to bola kolekcia k Vianociam, tak to neznamená, že tieto tiene nevyužijem aj počas celého roka. Vybrala som si dva krásne odtiene,ktoré sa dajú použiť samostatne ale aj s nejakými inými tieňmi. 
Samotné tiene majú metalický efekt,ktorý je priam dokonalý. Trblietavé tiene skvelo vyniknú pri večernom líčení ale ja ich mám rada aj na denné líčenie. Tiene majú skvelú pigmentáciu, ľahko sa nanášajú a nejako extrémne neopadávajú pri nanášaní. Najlepšie sa mi nanášali prstom ale dajú sa naniesť aj so štetcom, ktorý je trochu vlhký. Ako som už spomínala, tak majú skvelú pigmentáciu, ktorú docielim na viečku už jedným ťahom. Tiene sa nezliezavajú do záhybu oka a vydržia na svojom mieste až do odlíčenia. S tieňmi som nemala žiaden problém. Na viečku vyzerajú perfektne a každý z okolia mi ich chválil. 

V ponuke je päť odtieňov a ja som si kúpila dva z nich,a to: Right Before Your Eyes a PRRRPLEXING! 
Metalické tiene sa veľmi ťažko zachytávajú na fotke,keďže pri inom uhle pohľadu majú iný odtieň ale aspoň pre predstavu si môžete pozrieť fotky nižšie. 






Čo vravíte na tieto tiene? Zaujali vás? 

Komentáre

  1. How gorgeous! I love both of the swatches and the gorgeous packaging. It is so fun. Love the finished makeup look as well. So stunning <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, to jsou krásné odstíny! A ta pigmentace nemá chybu. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ooo, anooo. Metalické odstíny jsou nádherné. Tyhle mají opravdu parádní pigmentací.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.