Preskočiť na hlavný obsah

Bioderma Hydrabio maska

Ahojte!
Dnes by som vám rada ukázala masku,ktorú som používala už asi pred dvoma rokmi a teraz som sa k nej opäť vrátila. Je to klasická krémová maska na pleť, ktorá sa na nič nehrá a jednoducho funguje.
Ak mám pocit,že moja pleť potrebuje poriadnu hydratáciu a zároveň potrebuje ukľudniť, tak siaham práve po tejto maske od značky Bioderma. Keďže je Bioderma kozmetika z lekárne,tak je veľmi malá šanca žeby nejakej pleti nesadla,poprípade žeby ju nejako podráždila. Táto maska je skutočne veľmi jemná a šetrná k pleti. Jej ľahkú,  krémovú konzistenciu som si ihneď obľúbila a plusom je,že maska nie je mastná. Bioderma Hydrabio maska má neutrálnu vôňu,ktorá nie je výrazná. Maska sa ľahko rozotiera,netreba použiť hrubú vrstvu a rýchlo sa vpije do pleti. Do mojej pleti sa vpije skoro celá bez zvyšku. Niekedy idem aj v tejto maske spať,keď sa táto maska vpije,tak mi pripomína lepší hydratačný krém. 
Na začiatku som túto masku používala prvý týždeň každý deň podľa návodu na maske. Teraz ju používam raz až dvakrát do týždňa podľa potreby. Masku si nechávam na pleti cca 15 minút. Po dobe pôsobenia si dám dole zvyšky. Maska je na pleti príjemná,relaxačná a upokojujúcu. Po použití je pleť hydratovaná, vyživená a vyhladená. 
Táto maska je skvelá,ak potrebujete okamžitú dávku hydratácie alebo ak chcete upokojiť napnutú a vysušenú pleť. Ale je skvelá aj vtedy,ak hľadáte pravidelnú starostlivosť proti strate hydratácie. 

Ak hľadáte skvelú hydratačnú masku,ktorá vám nezruinuje peňaženku, tak Bioderma Hydrabio maska je skvelou voľbou. Nájdete ju napríklad na stránkach Notino.

Komentáre

  1. Wow, vypadá fakt dobře a hlavně, že skvěle hydratuje - to je pro mě zásadní vlastnost, kterou by masky měly mít. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.