Preskočiť na hlavný obsah

Rýchly makeup napríklad na Silvestrovskú párty

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás prvý článok s inšpiráciou na líčenie. Toto líčenie môže byť kľudne k vianočnému stolu alebo na silvestrovskú párty. Voľba je len a len na vás. Nie sú v ňom použité klasické vianočné farby,takže ho možno niektoré z vás skôr použijú na Silvestra. Každopádne tento rok pre vás ešte chystám nejaké tie líčenia (chcela by som minimálne tri) a jedno bude určite vianočné s typickými vianočnými farbami. 
Tentokrát som pri líčení použila namiesto klasického makeupu,tónovací krém 3v1 Nivea Cellular Care & Control v odtieni Light. Tento "krém" dodáva pleti hydratáciu a zároveň zjednotí farbu pleti. Ak nemáte nejaké veľké nedostatky na pleti,tak vám jeho krytie bude vyhovovať. Na pleti vydrží celý deň bez pohnutia. 
Na pery som použila červený rúž od značky Gabriella Salvete, konkrétne rúž z rady RED'S v odtieni Berry. Tento odtieň jednoducho zbožňujem. 

Dnes by som sa ale chcela trochu viac venovať očiam a ich líčeniu. Na toto líčenie som použila paletku Amrezy od značky Anstasia Beverly Hills. Paletky od tejto značky sú veľmi vychvaľované a ak máte radi líčenie,tak by ste mali mať vo svojej zbierke minimálne jednu. Ja som sa rozhodla pre Amrezy,pretože sú tam presne tie odtiene,ktoré pri líčení veľmi rada používam. Samotné tiene majú skvelú kvalitu a ľahko sa s nimi pracuje. Majú maslovejšiu textúru a dobre sa nanášajú aj prstom. Všetky tiene,ktoré sú v paletke skvelo vyzerajú na očiach a som s nimi veľmi spokojná. 

Pri dnešnom líčení som použila na zjednotenie viečka odtieň Waisted. Do vnútorného kútika oka som použila božský odtieň Leo. Na vonkajší kútik som použila odtieň Rezy. Do cca stredu viečka som použila krásny trblietavý odtieň Barb. Ten pri nanášaní trochu opadáva ale keďže sú to trblietky,tak sa to tak trochu dalo aj čakať. 
Na záver som použila linku L'Oréal Superliner Perfect Slim, s ktorou sa mi skvelo pracuje.

Rýchly,ľahký makeup je na svete ❤ 


S pozdravom Zuzka 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.