Preskočiť na hlavný obsah

Značka Q+A

Ahojte!

Dneska by som vám rada ukázala ďalšiu značku, ktorú možno ešte nepoznáte. Alebo aspoň ja som ju spoznala ešte len pred pár mesiacmi. Konkrétne sa dnes dočítate niečo o značke Q+A.

Q+A je britská značka, ktorá sa zameriava na pleťovú kozmetiku. Značka sa snaží dať odpovede na všetky otázky ohľadom pleti (z toho pochádza aj jej názov-questions and answers). Na trhu je od roku 2013 a ja mám doma 4 ich produkty, o ktorých vám dnes niečo napíšem. 
Vitamin A.C.E. Warming Gel Mask
Táto hrejivá gélová maska je určená pre relaxáciu a výživu pleti pre ženy. Maska pleť dokonalo rozjasní a osvieži ju. Maska pleť príjemne zohrieva  a pri umývaní sa jej textúra mení na mlieko. Po pravidelnom používaní som si všimla na pleti pozitívne zmeny- pleť vyzerá vypnutejšie, hydratovanejšie je svieža a celkovo vyzerá lepšie. Samotná maska je na pleti veľmi príjemná a teraz v chladnejšom období si jej hrejiví efekt ešte viac užívam. Maska je vhodná pre suchú a ale aj mastnú pleť. Má 100% prírodné zloženie,je vegan a samozrejme aj cruelty free. Stojí pár korún a tak si myslím,že stojí určite za vyskúšanie.

Apple AHA Exfoliating Gel
Tento exfoliačný gél s AHA kyselinami je ideálnou voľbou ak túžite po hladkej a rozjasnenej pleti. Tento gél je veľmi jemný a šetrný k pokožke a tak sa nemusíte báť,že vám ju podráždi alebo nejako poškodí. Gel pokožku nevysušuje, práve naopak - hydratuje ju,vyživuje,poskytuje ochranu a posilňuje kožnú bariéru. Gél je vhodný pre všetky typy pokožky. Zbavuje jemne starých buniek a chráni tie nové. Pleť vyzerá po použití rozjasnená a je hebká na dotyk.  

Tak toto je proste top topov z tejto kozmetiky. Dokonalý čistiaci balzam, s kt. sa ľahko zbavím aj odolného makeupu. Neskutočne som si tento balzam obľúbila a používam ho každý deň. Používam ho aj keď nemám na pleti makeup,pekne si s ním vyčistím pleť po celom dni v práci. Pleť zkľudňuje, čistí, hydratuje a zanecháva ju dokonalo čistú. Je vhodný pre všetky typy pleti. Stačí 30 sekúnd a vaša pleť bude čistá a pripravená na ďalší krok v starostlivosti. 

LIQUORICE hydratačný gél na pery
Tento gél na pery obsahuje sladké drievko a na perách je príjemný. Vďaka tomu,že sa na perách akoby leskne, tak vyzerajú pery plnšie. Pery hydratuje a ja som si ho obľúbila. Ľahko sa nanáša a vyživuje pery. Nemá celodennú výdrž (to sa ani od neho nečaká) každopádne sa do pier vpije a tak ich dostatočne výživí. 

Ak vás značka Q+A zaujala,tak sa pozrite na stránky Elnino,kde ju nájdete za skvelé ceny. Myslím si,že ak ju vyskúšate, tak nebudete ľutovať. Ja sa určite chystám vyskúšať aj ďalšie ich produkty.

Poznáte túto značku? Zaujala vás?

Komentáre

  1. Značka vypadá hodně dobře, ale do teď jsem jí neznala. :) Určitě bych zkusila tu gelovou masku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. These products look so interesting! I absolutely love the packaging. Thank you so much for sharing. I hope you have a wonderful week <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.