Preskočiť na hlavný obsah

Značka Bell Cosmetics

Dnes by som vám rada predstavila ďalšiu značku,ktorú som si obľúbila a ktorá vám nezruinuje rozpočet.
Bell Cosmetics je poľská značka,ktorá je na trhu nejakých 35 rokov. Dekoratívna kozmetika Bell Cosmetics je hypoalergéna a samozrejme nie je testovaná na zvieratách. Ľudia na tejto kozmetike oceňujú hlavne kvalitu a jej cenu. Výhodou tejto značky je aj to,že sa snaží ísť s dobou a tak na trh prináša vždy nové a nové produkty a kolekcie. Jednou z takých kolekcií je napríklad aj I want to be a Mermaid,ktorá ponúka 7 produktov a ja vám môžem vrelo odporúčať rozjasňovač Golden Waves,ktorý krásne rozjasní vašu pleť a dodá jej prirodzený vzhľad. Výdrž má tiež dokonalú - na pleti vydrží bez pohnutia celý deň. Každopádne celá kolekcia I want to be a Mermaid sa podarila a určite si ju obľúbite aj vy.

Aj keď nemám vyskúšané všetky produkty, tak pár obľúbencov som si už našla, kt. si plánujem kupovať pravidelne. Jedným z takýchto produktov je aj BB Cream Peach,kt. dokonalo zjednotí tón pleti,dodáva pleti hydratáciu,výživu a jemnosť. Ja som si toto BB veľmi obľúbila,mojej pleti dokonalo sadol a páči sa mi aký efekt na pleti robí. Výdrž je tiež skvelá aj pri nosení respirátora čo neskutočne oceňujem. Bezkonkurenčná je aj cena - tento BB krém si môžete kúpiť za 129 Kč.
Ak hľadáte lacný ale kvalitný korektor, tak by ste mali siahnuť po Blur Cover Concealer,ktorý vás určite očarí. Skvelo zakryje nedokonalosti pleti a tmavé kruhy pod očami. Obsahuje výťažok z aloe vera,kt. zvlhčuje a ukľudňuje pleť. Korektor sa skvelo zapracuje do pleti pomocou štetca ale aj prstami. Myslím si,že tento korektor môže konkurovať aj drahším korektorom.
Určite musím spomenúť aj ich produkty na pery,ktoré majú pekné odtiene a dobrú výdrž. 

Ak hľadáte kvalitné produkty,tak určite by ste mali skúsiť značku Bell Cosmetics. Odporúčam vám sledovať aj ich instagram,kde dávajú vždy informácie o zľavách a tak si môžete ich produkty častokrát kúpiť za úplne smiešné peniaze. 

Čo vravíte na túto značku? Skúšali ste už nejaké produkty od Bell Cosmetics?

Komentáre

  1. Wow! These products look incredible...especially that gorgeous highlight!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. OD této značky jsem zatím nic nezkoušela, ale zaujala mě a věřím, že produkty jsou super. :) Mají moc hezký design. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.