Preskočiť na hlavný obsah

Starostlivosť o ruky

Bohužiaľ teplé dni už skončili a nám tu začalo to obdobie,kedy pokožka rúk dostáva viac zabrať a tak by sme nemali zabúdať na ich ochranu. 

Ak mám byť úprimna,tak ja začínam používať krémy na ruky vo väčšom množstve hlavne v chladnejšom období. Čiže s nástupom jesene. V dnešnej dobe máme na trhu rôzne skvelé produkty na ruky, ktoré nám pomôžu pri boji so suchou pokožkou. Keď som doma,tak mám rada aj hutnejšie krémy na ruky. Keď som vonku,tak uprednostňujem tie,ktoré sa rýchlo vstrebú do pokožky rúk. V tomto období začínam použivať aj viac masky na ruky,ktoré sú takým bonusovým krokom v starostlivosti o pokožku rúk. Neodmysliteľnou súčasťou o starostlivosti o ruky sú určite aj čistiace gély na ruky,ktoré používam viackrát za deň,keď som vonku. Neznášam pocit "špinavých" rúk a tak antibakteriálne gély používam už roky. 

Povedzme si to úprimne,ako prvé začínajú pri zmene teploty trpieť naše ruky. Už tak sú ruky najviac namáhané pri každodenných činnostiach a chlad im bohužiaľ spôsobuje to,že ruky trpia a sú citlivejšie. Dosť sa vysušujú, praskajú alebo nás môžu aj svrbieť. Najlepšie je ak sa týmto problémom vyhneme práve pomocou toho,že sa o svoje ruky budeme ešte viac starať.

Nemali by sme zabúdať na peeling,ktorý by sme si mali dopriať aspoň raz do týždňa a samozrejmosťou sú aj masky. Tie dodajú trošku viac hydratácie. Plus viackrát za deň by sme mali určite používať krém na ruky a ja vám dnes pár mojich obľúbených ukážem. 

Kneipp krémy na ruky sú veľmi kvalitné a fungujú dokonalo. Rýchlo sa vstrebávajú do pokožky a zanechávajú ich hebké na dotyk. Ruky nie sú lepkavé ani hneď po použití čo je veľké pozitívum. Krémy majú príjemnú vôňu a je len na vás, ktorý vám bude vyhovovať viac.

Krémy od značky Indulona sú proste klasika,ktorá ma nikdy nesklamala. Klasickú Indulonu som používala roky a nové druhy,ktoré majú na trhu sú tiež skvelé. Konkrétne tento čo je na fotke sa rýchlo vstrebe do pokožky rúk a vďaka aloe vera ju aj chráni pred škodlivými vplyvmi. S týmto krémom sa vám určite nestane, žeby boli vaše ruky vysušené. 

Posledný krém je taká posledná záchrana, keď už napríklad vaše ruky trpia. Barnängen SOS krém na ruky vám pomôže predísť komplikáciám,ktoré spôsobuje chlad ale dokáže vám dať rýchlo dokopy pokožku rúk, ak už vás nejaké problémy stretli. Rukám dodá poriadnu výživu a chráni ich pred ďalším poškodením. 


Ako to máte vy? Staráte sa o pokožku rúk pravidelne? 

 

Komentáre

  1. Jasné, krém si dávam vždy večer a počas chladných mesiacov aj počas dňa. Barnangen mám tiež jeden, inú vôňu ale je skvelý. Indulonu mám rada skôr tú klasickú Original. A ešte mám jeden super a tým je Eveline vanilkový.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krémy na ruce jsou pro mě v tomto období nutností, mám je s nastupující zimou vždy hrozně suché. Ty od značky Kneipp jsou skvělé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já momentálně používám Indulonu a je fajn, ale podle mě mi ta hydratace nestačí.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.