Preskočiť na hlavný obsah

Elizabeth Arden

Ahojte!

Poznáte značku Elizabeth Arden? Ja vám dneska ukážem pár produktov, ktoré som od tejto značky testovala.

Na testovanie som si vybrala darčekovú kazetu,ktorá obsahuje 3 produkty na líčenie. Konkrétne táto kazeta obsahuje:

Bronzer FourEver Bronze Bronzing Powder

Riasenku Ceramide Lash Extending Treatment Mascara

Rúž Beautiful Color Bold Liquid Lipstick v odtieni Pink Lover

Plus štetec ku bronzeru.

Bronzer FourEver Bronze Bronzing Powder je v podstate paletka,ktorá obsahuje 4 krásne púdrové odtiene. 

Táto paletka vám zaručí krásny vzhľad. Máte tam k dispozícii dva odtiene bronzeru, ktorými si krásne vykonturujete tvár. Bronzery majú pekne odtiene a ja ich väčšinou zmiešam do jedného. Takýto efekt sa mi páči najviac. Bronzer nezanecháva fľaky na tvári,nemá oranžový podtón a pekne drží na svojom mieste celý deň. Paletka obsahuje aj licenku v krásnej farbe,ktorá dodá líčkam zdravý vzhľad. Nakoniec tam ešte objavíme aj rozjasňovač, ktorý pekne rozjasní pleť. Všetky tieto produkty sú za mňa skvelé a dá sa s nimi veľmi dobre pracovať. 

Riasenka Ceramide Lash Extending Treatment má sýtu čiernu farbu,ktorá pekne zvýrazní riasy. Táto riasenka robí veľmi prirodzený a pekný efekt. Riasy trochu natočí a dodá im objem. Riasenka neopadáva, nedrolí sa a vydrží na riasach celý deň.

Rúž Beautiful Color Bold Liquid Lipstick má krásny odtieň Pink Lover. Tento rúž má špeciálny aplikátor, ktorým sa rúž nanáša na pery. S týmto aplikátorom sa pracuje ľahko a rúž vyzerá na perách skvelo. Pery nevysušuje a nezotrie sa hneď pri prvom napití z pohára. Každopádne celý deň na perách nevydrží. Rúž na perách nelepí a je prijemný. 

Celkovo si myslím,že tento set/darčeková sada je skvelá. Nie je drahá a obsahuje krásne produkty, ktoré každá z nás určite využije.

Elizabeth Arden Beautiful Color Moisturizing v odtieni Pink Punch. 

Tento rúž ma zaujal na prvý pohľad obalom,ktorý vyzerá luxusne a krásne. Odtieň Pink Punch je presne stvorený pre mňa a veľmi som si ho obľúbila. Rúž je sám o sebe na perách príjemný a trochu aj pery hydratuje. Jedenie vei nevydrží ale nemám problém si rúž cez deň poupraviť. Mne osobne sa tento rúž veľmi páči a dosť som si ho obľúbila. 


Značku Elizabeth Arden nájdete na stránkach Elnino za skvelé ceny a určite by vám táto značka nemala uniknúť. 

Skúšali ste už túto značku? Zaujala vás?

Komentáre

  1. Wow! Your makeup is so stunning! I absolutely love that lipstick shade. The bronzing powder sounds incredible as well.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyjo tak tuto značku vůbec neznám, ale všechny ty produkty vypadají dobře :) a sluší ti to!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najviac ma zaujal bronzer. Mám moc rada takéto produkty, pretože podľa mňa vytvárajú prirodzenejší vzhľad a hlavne šetria miesto v kozmetickej taštičke pri cestovaní. Super článok
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rtěnka je dokonalá a tobě to v ní moc sluší. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značku neznám, ale vypadá to na super produkty. Líčení se ti moc povedlo a sluší ti ten odstín rtěnky. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.