Preskočiť na hlavný obsah

Vichy Minéral 89

 Ahojte!

Dneska vám rada ukážem jeden produkt na starostlivosť o pleť. 


Vichy Minéral 89

Každý deň naša pleť bojuje s vonkajšími a s vnútornými vplyvmi.

Vonkajšie:
znečistenie
slnečné žiarenie
výkyv teplôt

Vnútorné:
zlá životospráva
stres
únava, nedostatok spánku
fajčenie

Týmito vplyvmi sa narúša funkcia bariéry pleti čo vedie k jej poškodeniu. Pleť je mdlá, stráca vodu, môže byť začervenaná a citlivá, je krehkejšia.


Práve preto Vichy prišla na trh s týmto produktom. Je to posilňujúci a vypĺňajúci booster, ktorý kombinuje účinky mineralizujúcej vody Vichy (89%) spolu s dávkou kyseliny hyalurónovej.

Je vhodný pre všetky typy pleti a je určený pre ženy ale aj pre mužov.

Tento booster môžme používať buď ráno alebo ráno aj večer. Vždy ho nanášame na vyčistenú pleť. Môžme ho používať samostatne alebo ako prvý krok našej obvyklej rutiny. Môže sa aplikovať na oblasť tváre, krku, v okolí očí a pier. Do pleti ho jemne vklepem končekmi prstov a následne ho rovnomerne rozotriem po celej tvári. Stačí použiť len malé množstvo (cca 2 stlačenia pumpičky).


Tento produkt má príjemnú textúru. Je ľahký a transparentný. Hneď po nanesení som sa cítila sviežo a pleť vyzerala hydratovaná. Na pleti sa ľahko rozotiera, rýchlo sa vstrebe a nezanecháva pleť lepkavú.


Bez silikónov
Bez alkoholu
Hypoalergénny
Bez parabenov
Bez farbív
Bez parfemácie


Tento booster používam ako prvý krok mojej starostlivosti o pleť. Prvý mesiac som ho však používala samostatne a bol dostatočne vyhovujúci. Niekedy sa aj teraz stane, že si dám len tento booster. Vyhovuje mi aj ako podklad pod make-up. Moja pleť si ho zamilovala. Vyzerá silnejšie,zdravšie a je hladšia. Pleť je hydratovaná a nevyzerá tak mdlo ako pred tým. Za mňa je to veľmi podarený produkt a určite ho odporúčam vyskúšať.

Balenie je v peknej sklenenej fľaštičke, ktorá ma praktickú pumpičku. Podľa mňa to vyzerá elegantne a luxusne. Fľaštička má 50 ml. Môžete si ho zakúpiť na stránkach Notino


Zaujal Vás tento produkt? Chceli by ste ho vyskúšať? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári :-)

Komentáre

  1. Tak to vypadá hodně dobře, produkty od Vichy jsem vždycky měla moc ráda. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. How to Play Roulette - Online Casinos in Canada
    Roulette is a variation of the popular 점보카지노 European European 바카라 roulette table game, but with different payoffs 뉴 포커 디펜스 and bonus 슬롯 features. 카지노 펍 This game has the

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.