Preskočiť na hlavný obsah

Satinelle Essential epilátor BRE285/00

 Ahojte!


Leto je už v plnom prúde a to znamená aj to, že stále častejšie siahame po žiletke. Ak vás to s ňou už nebaví, tak práve dnes vám ukážem jeden prístroj, kt. som si obľúbila (aj keď som v to neverila).

Satinelle Essential káblový kompaktný epilátor BRE285/00



Skúšali ste už niekedy epilátor? Tento je môj prvý a úprimne sa priznám, že som sa najprv bála, že to bude veľmi bolieť. Práve to veľa žien odráca od jeho kúpy. Ja vám dnes predstavím tento epilátor od značky Philips a napíšem vám aj svoju skúsenosť s ním.


Telo epilátora má peknú farbu a v ruke sa skvelo drží. Obsahuje aj praktické svetlo Opti-light,ktoré zaručí,že uvidíme každý jeden chĺpok. Epilačná hlava sa ľahko vyčistí pomocou vody. Tento epilátor sa dá použiť iba s káblom čo mne osobne nejako nevadí.


Epilátor má aj bohaté príslušenstvo:
holiaca hlava
hrebeňový nádstavec na holiacu hlavu
zastrihávaciu hlavu
hrebeňový nádstavec pre oblasť bikín
masážny nádstavec
peelingová rukavica
púzdro
čistiaca kefka


Tento epilátor je vhodný na nohy a citlivé oblasti. Má dve rýchlosti, ktoré umožnia zachytenie jemnejších a hrubších chĺpkov. Holiaca hlava a hrebeňový nádstavec na zastrihávanie zabezpečujú hladké oholenie. Ak by ste mali po epilácii nepríjemný pocit, tak si môžete uľaviť masážou s masážným nádstavcom. Ak by ste sa náhodou báli zarastania chĺpkov, tak si môžete medzi epiláciami dopriať peeling s rukavicou, ktorá je súčasťou balenia.


Ako som už na začiatku písala, tak toto je môj prvý epilátor. Najprv som mala z neho trochu strach - väčšina žien vraví, že epilácia bolí a že je to nepríjemne. Ja osobne si to ale nemyslím. Bolesť som necítila skoro žiadnu a to som niekedy citlivka. Epilácia nebola nejako nepríjemná a s výsledkom som bola spokojná a tak vám tento epilátor môžem s kľudným svedomím odporúčať. Epilácia nie je až taká hrozná ako sa všade píše. A to, že si nohy nemusím holiť tak často je vážne super. Teraz v leto to určite každá z nás ocení.


Som rada, že som sa nakoniec odhodlala epilátor vyskúšať. Je to skvelý pomocník pri boji s chĺpkami. Musím ešte podoktnúť, že sa mi nestalo aby mi chĺpky zarastali alebo aby som mala po epilácií nejaký zlý pocit.

Satinelle Essential káblový kompaktný epilátor BRE285/00 si môžete kúpiť napríklad na stránkach Notino.

Čo používate na holenie? Používate epilátor?

Komentáre

  1. I haven't used something like this before but I've heard really good things! Thank you for sharing your thoughts <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. great post!Like your blog, thank you for sharing.

    luxhairshop Black Friday best toupee homecoming

    These contents have greatly helped me.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. já jsem stará škola a používám jenom žiletky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Podobný mám také a nemohu si ho vynachválit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O epilátoru jsem přemýšlela, ale pak mi táta koupil k Vánocům IPL od Philipsu, takže teď už by byl spíše zbytečný. Tenhle ale vypadá moc krásně a moc se mi líbí ta barva!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.