Preskočiť na hlavný obsah

Melónové potešenie pre vlasy - Garnier Fructis Watermelon Hair

Ahojte!

Máte jemné vlasy bez objemu? Tak tento článok je práve pre vás.

Osobne mám veľmi rada značku Garnier a ich produkty na vlasy mi väčšinou vyhovujú. Dnes by som vám rada ukázala radu Fructis Watermelon Hair Food. Už názov prezrádza, že táto rada vonia dokonale,sladko a melónovo. Táto rada obsahuje šampón, kondicionér a masku na vlasy. Všetky tieto produkty sú veganské, sú zložené z 97% prírodného pôvodu a sú bez silikónov. Obaly sú recyklovateľné a z 50% sú z recyklovaného plastu.

Samotné produkty sú vhodné ako som už hore spomínala, pre jemné vlasy bez objemu. Ja mám svoje vlasy k tomu ešte aj farbené a aj tak mi toto trio veľmi vyhovuje. 

Šampón vytvára jemnú penu,ktorá ľahko umyje vlasy,dodáva im hydratáciu a nezaťažuje ich. Ja osobne preferujem pri starostlivosti o vlasy produkty z jednej rady (jedine sem tam mením masky podľa potreby mojich vlasov) a práve preto mám k šampónu aj kondicionér,ktorý používam pri každom umývaní vlasov. Tento kondicionér má ľahkú konzistenciu, ktorá sa skvelo vstrebe do vlasov a dodáva im hydratáciu. Vlasy sa ľahko rozčesávajú, vyzerajú zdravšie a objemnejšie. 

Raz do týždňa doprajem svojim vlasom aj bonusový krok a to masku. Všeobecne mám masky na vlasy (ale aj na tvár) veľmi rada. Vždy splnia to čo sľúbia a stoja pár korún. 390 ml balenie sa ťažko míňa,keďže masky stačí použiť len trochu. Samotná maska má ako vždy tri použitia. Dá sa použiť ako balzam (namiesto klasického kondicionéru). Ako klasická maska na vlasy,ktorá sa necháva nejakých pár minút pôsobiť na hlave. Alebo potom ako bezoplachová starostlivosť, ktorá sa nanáša do dĺžok buď suchých alebo mokrých vlasov. Všetky tri spôsoby fungujú perfektne a je len na vás aký si vyberiete vy. Ja osobne preferujem spôsob číslo dva,čiže ako klasickú masku na vlasy. 

Táto trojkombinácia je za mňa proste skvelá. Vlasy vyzerajú skvelo,krásne voňajú po melóne, ktorý ja osobne zbožňujem a majú objem čo ocení určite každá z nás. Ak ste doteraz premýšľali, že či máte túto radu vyskúšať, tak vám ju môžem len a len odporučiť. Určite vás tieto produkty nesklamú. A momentálne môžete na stránkach Notino využiť aj Summer Black Friday, kde si môžete tieto produkty kúpiť s 20% zľavou. Tieto zľavy majú len do 18.07.2021,tak vám radím využiť ich čím skôr. 

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. This collection from garnier is perfect. I like it... kisses

    https://www.itsmeioannes.site/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jejich masky jsem kdysi používala často, ale meloun jsem ještě nezkusila... i když ho miluju. Píšu si na seznam! :)

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám masku na vlasy a je naprosto skvělá. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zrovna teď tuhle řadu testuji a jsem zatím moc spokojená - dokonale voní! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta vůně musí být fakt nádherná!! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.