Preskočiť na hlavný obsah

Cvičenie

 Ahojte!

V dnešnom článku sa nebudem venovať kozmetike ale myslím si,že aj tak bude pre vás zaujímavý. Koncom roka som bola nútená zostať doma a keďže sa v tej dobe nikam nedalo chodiť, tak som sa rozhodla, že začnem cvičiť. V tú dobu neboli otvorené fitka a tak mi neostávalo nič iné ako cvičiť doma. V dnešnej dobe je to ale super. Na internete nájdete neskutočne množstvo článkov a videii o cvičení, stačí si len vybrať.
Ja som si nakoniec vybrala stránku Fitshaker.sk, kde nájdete rôzne videa od rôznych inštruktorov a tak si tam určite nájde každá z nás tie vyhovujúce cvičenia. Na začiatok by som vám určite odporučila vyskúšať nejakú ich výzvu, v ktorej nájdete program na dva mesiace. Každý deň tam nájdete iné cvičiace video a bonusom je,že jeden deň v týždni tam mate aj video o stravovaní. Ak chcete chudnúť, formovať alebo sa len cítiť lepšie vo svojom tele,tak musíte cvičiť ale musíte sa aj naučiť lepšie stravovať. Teraz ale nemyslím na diéty, tie ja nedržím. Každopádne základom zdravého života je aj strava. Čo mi dala stránka Fitshaker? Určite to,že som sa naučila pravidelne cvičiť a začala som sa lepšie cítiť vo svojom tele. Váha mi klesla o nejakých 7 kg a zhodila som aj pár cm z každej oblasti tela. Pomaly ale isto si spevňujem telo a mám lepšiu kondíciu. Teraz som mala nutenú pauzu pre zdravotné problémy, každopádne už som fit a tak sa teším,že môžem opäť začať cvičiť. Na strankach Fitshaker si môžete zakúpiť aj knihy s receptami,diár alebo aj expandery, ktoré pri cvičení určite využijete.

Čím som dlhšie cvičila, tým som si aj začala viac vyberať oblečenie,v ktorom budem cvičiť. Ak hľadáte nejaké športové príjemné veci na cvičenie, tak odporúčam Decathlon. Odtiaľ mám podložku na cvičenie, ktorá je dokonalá. Skvelo sa mi na nej cvičí aj keď som bosá. Nešmýka sa a je príjemná aj pri cvikoch,ktoré sa robia na zemi. Potom mám odtiaľ športovú podprsenku a legíny,ktoré skvelo využijem aj pri túrach. 
Na cvičenie som si oblečenie kúpila aj na stránkach Dedoles. Tam som si vybrala veselé legíny a podprsenku. Ja som si osobne dala pred cvičením vždy športové oblečenie, ktoré inak nikde nenosím a tým pádom som sa hneď v hlave naprogramovala nato,že idem cvičiť. Nedokázala som v tomto oblečení byť bez toho aby som cvičila. 
Dosť často som cvičila bosá a niektoré cviky mi takto aj vyhovujú ale sú potom nejaké cvičenia,kde sa cítim lepšie obutá a tak som si vybrala jedne botasky na stránkach D-sport. Tam nájdete široký sortiment športového oblečenia a obuvi za skvelé ceny. Čo sa týka tohto obchodu,tak ho môžem len a len odporučiť. Dodanie bolo rýchle a servis je skvelý. Ja som si vybrala konkrétne Adidas QT Racer v ktorých sa skvelo cvičí, chodí a aj behá. Majú penu Cloudfoam,ktorú na športových topánkach zbožňujem. Táto pena je neskutočne príjemná a skvelo sa prispôsobí chodidlám. Samotné botasky sú ľahké, extrémne pohodlné a pružné. 


Ak sa chcete cítiť vo svojom tele lepšie, tak určite odporúčam cvičenie. Aj keď sú začiatky ťažké a svalovky som mala niekedy také, že som nemohla ísť ani pomaly na WC,tak to zato stojí. Vždy som mala po cvičení veľa energie, naučila som sa mať pravidelný režim a celkovo som šťastnejšia. Leto je skvelé na začatie cvičenia, keďže si môžete spríjemniť cvičenie pobytom vonku 😉


S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Díky za tipy. Taky od minulého roku cvičím a hodně mě to baví.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. So glad you have been able to stay active during this time! All of your workout clothes are super cute!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hlavní je se k cvičení donutit a to je u mě někdy problém, ale věřím, že s gumami se ti cvičí samo! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.