Preskočiť na hlavný obsah

Vôna pre ňu a pre neho

Ahojte!

V dnešnom článku by som vám rada ukázala dve nové vône. Tentokrát to bude jedna pre ženy a jedna pre mužov.

V dnešnej dobe nájdeme v ponuke rôzne voňavky za fajn ceny. Už dávno nemusíme za kvalitné vône platiť tisíce. Jednou takouto vôňou, ktorá je za prijateľnú cenu je aj Adidas Born Original toaletná voda pre mužov.
Mala som aj verziu pre ženy a tú vám môžem tiež odporučiť. Ale vráťme sa k tej mužskej verzii. Táto toaletná voda je za fajn cenu a urobí veľkú parádu. Má príjemnú vôňu, ktorá je dosť výrazná. Na mužovi ju cítim celý deň. Samotná vôňa je ľahká, svieža a vhodná na denné použitie. Cítiť v nej citrusy, drevité akordy a čierne korenie. Ak hľadáte príjemnú vôňu pre muža,ktorá má skvelú výdrž a nechcete utrácať tisíce, tak by vám určite nemala uniknúť táto. Môj muž si ju veľmi vychvaľuje.

Zloženie:
Hlava:
levanduľa, rebarbora, list fialky
Srdce:
pomaranč, šalvia,čierne korenie
Základ:
kašmírové drevo,céder,santalové drevo


Ďalšou vôňou, ktorú by som vám rada predstavila je Hugo Boss The Scent For her toaletná voda pre ženy. 
Vôňa je príjemná, nežná, svieža a je vhodná na každý deň. Užívam si ju hlavne v tomto letnom počasí. Je sexy,kvetinová, ovocná,sladká ale nie presladená. Na tele ju cítim dlho a okolie mi ju vždy chváli. Má dokonalý flakón,ktorý vyzerá luxusne. Myslím si,že toto je typ vône, ktorá sa bude páčiť každej žene (ale aj mužovi). Ak momentálne premýšľate nad kúpou vône, vhodnej na leto,tak by vám nemala uniknúť Hugo Boss The Scent For Her.

Zloženie:
Hlava:
broskyňa, med
Srdce:
osmanthus
Základ:
vanilka,kakao

Dúfam, že sa vám moje tipy páčia. Obe vône nájdete na stránkach Elnino, kde nájdete kvalitné produkty za prijateľné ceny.

Skúšali ste už tieto vône? Zaujali vás?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. These both sound fabulous! The Hugo Boss fragrance especially would be wonderful for the summer months.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hugo Boss má dokonalé vůně, určitě obě voní skvěle a jako dárek nezklamou! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.