Preskočiť na hlavný obsah

Ako sa chránim pred slnkom

Vonku už poriadne páli slniečko a to znamená, že každá z nás by si mala dať väčší pozor na svoje telo a tvár aby sme sa nespálili. V dnešnej dobe si môžete vybrať neskutočné množstvo opaľovacích prípravkov a ja by som vám dnes nejaké rada ukázala.
To,že pred slnkom by sme sa mali chrániť v každom ročnom období už určite dávno viete. V lete je ale namieste aby sme sa chránili ešte viac. Ja som si toto leto obľúbila na tvár Nivea Sun zmatňujúci opaľovací krém SPF 30
Tento krém skvelo funguje aj s makeupom, čo samozrejme potrebujem. Krém pleť pekne zmatní a pripraví ju na použitie makeupu. Na tvári je krém príjemný, nemastí ju a dovoľuje pleti dýchať. Nevytvára na pleti žmolky ani po použití makeupu. Pleť skvelo chráni pred slnkom. Do pleti sa rýchlo vstrebe a na tvári ho ani necítim. Skvelo sa rozotiera a vydrží na pleti aj keď športujem čo veľmi oceňujem. Chráni pred slnkom dokonalo až kým ho neodlíčim. Je na trhu za skvelú cenu čo je tiež veľkým plusom. Ja som s nim veľmi spokojná.

Na telo používam Nivea Sun Protect & Bronze suchý olej na opaľovanie SPF 20.

Hneď na začiatok ale musím povedať, že som človek,kt. sa slniečku dosť vyhýba. Hlavne tomu ostrému a tak mi väčšinou stačí aj stredná ochrana,čo tento suchý olej spĺňa. Ak idem na priame slnko,tak si dávam SPF 50.
Tento suchý olej má jednoduchú aplikáciu. Nanáša sa pomocou rozprašovača čo mi vyhovuje. Olej sa dobre nanesie na celé telo a nejde mimo neho (snáď ma chápete). Nie je mastný a na pokožke je príjemný. Vôňa tohto oleja na opaľovanie má vracia späť do detstva, kedy som Niveu tiež používala. Sprej skvelo chráni pred spálením. Balenie je tiež veľmi praktické a dobre sa drží v rukách. Za mňa to je skvelý sprej na opaľovanie, ktorý si budem určite pravidelne kupovať. 

Nivea Sun Protect & Dry Touch gélový krém na opaľovanie OF 30

Má priehľadné ľahké zloženie, ktoré sa okamžite vstrebe do pokožky. Nezanecháva mastný film a ľahko sa aplikuje. Má extra vodeodolné zloženie. Tento gél je neskutočne príjemný a veľmi som si ho obľúbila. Mala som ho minulý rok a tento rok som si ho kúpila opäť. 

Ako vidíte, tak mne vyhovujú opaľovacie krémy od značky Nivea. Ich produkty sú lacné ale hlavne účinne. 

Máte radšej klasické opaľovacie krémy alebo dávate prednosť spreju?

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. These products look wonderful! It is definitely important to stay sun safe. I tend to use classic sunscreens but sprays can be great for reapplying throughout the day!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Niveu mám ráda a tyto krémy vypadají hezky 😊
    Já jsem si teď velmi oblíbila hydratační krém s SPF od Too Faced a na tělo tu mám teď Garnier 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Opalovací krémy od Nivei mě vždy vyhovovaly, stejně tak značka Vichy. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.