Preskočiť na hlavný obsah

Vichy Liftactiv Supreme

Ahojte!

Ako to máte s používaním séra? Používate nejaké pravidelne? Ja mám 27 rokov a musím sa priznať, že séra na pleť som začala používať ešte len cca rok dozadu a teraz sama sebe vravím, že som mohla začať kľudne aj skôr.

Každopádne vám môžem zaručiť, že ak nejaké séra začnete používať, tak si už bez nich nebudete vedieť predstaviť vašu rannú a večernú rutinu. Dnes by som vám rada predstavila jedno sérum, ktoré je novinkou na trhu. Ja ho používam už nejaký mesiac a tak by som vám rada napísala svoje prvé pocity z jeho používania. 

Dnes je reč o sére Vichy Liftactiv Supreme. Toto sérum je vhodné pri boji s vráskami, keďže obsahuje 1,5% kyseliny hyalurónovej. 

Balenie je skvelé a ľahko sa s ním pracuje. Stačí len pár kvapiek zapracovať do pleti každé ráno a po pár dňoch určite uvidíte rozdiel. Pleť je po použití séra hydratovaná, hladká a celkovo vyzerá vypnutejšia a zdravšia. Samotné sérum má príjemnú, ľahkú gelovú konzistenciu a je bez parfumácie, silikónov či alkoholu. Je vhodné pre citlivú pleť a aj pre očné okolie. Je hypoalergelénne a pomaly sa s ním zbavíte jemných liniek a vrások. 

Ja osobne mám značku Vichy rada a aj toto sérum ma presvedčilo, že Vichy je kvalitná značka, ktorá je účinná. 

Ja vám momentálne chystám článok o mojej starostlivosti o pleť, kde určite nájdete aj toto sérum.

Ak vás toto sérum zaujalo,tak si ho môžete kúpiť na stránkach Notino.

Používate nejaké sérum? Zaujalo vás toto od Vichy?

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Ahoj,
    já séra používám cca od 25 let, začínala jsem na těch, která jsou určená pro ten věk. S tímto od Vichy nemám zkušenost, ale séra mám ráda a dělají opravdu hodně. Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sérum vypadá skvěle a jsem moc ráda, že jsi s ním spokojená - ať ti slouží! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já začala sérum používat až teď "na stará kolena". Ale lépe pozdě než nikdy. A zvykla jsem si na něj docela rychle. Tohle nevypadá špatně.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Vichy som nemala ešte nič ale veľmi by som chcela niečo odskúšať.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.