Preskočiť na hlavný obsah

Ziaja Marshmallow

Ahojte!


Už budúci týždeň tu máme MDŽ. Deň kedy každý oslavuje ženy,pretože si to zaslúžime. V tento deň by ste mali myslieť nato aké ste úžasné a čo ste v živote dokázali (samozrejme,nielen vtedy,nato aké ste skvelé bytosti by ste mali myslieť stále) a určite by ste si mali spomenúť aj na ďalšie ženy, ktoré vám nejako ovplyvnili život. Práve tento deň je vhodný nato aby ste obdarovali seba ale aj nejakú ženu v okolí. 

Ja tu mám dnes pre vás jeden malý tip na darček, ktorý vás rozmazná a stojí len pár korún.
Darčeková sada I ❤ Ziaja Marshmallow určite poteší každú ženu a možno sa pri tejto vôni vráti do detských čias. Vôňa je príjemná, sladká, jahodová.

Sada obsahuje všetko potrebné pre dokonalý relax a starostlivosť o telo. Nájdeme tu penové mydlo na ruky a telo,ktoré sa určite hodí v každej domácnosti. Ja mám celkom veľkú spotrebu mydiel a tak musím mať vždy jedno v zásobe. Pena je jemná,nadýchaná a bohatá. Toto mydlo nevysušuje pokožku rúk ani pri častom používaní a má dokonalú sladkú vôňu.
Ak si často umývate ruky,tak určite oceníte aj krém na ruky v tejto božskej vôni. Do rúk sa rýchlo vstrebe a nezanecháva nepríjemný pocit mastnoty. Krém nelepí a ruky po ňom krásne voňajú.

Telový peeling sa vám postará o pokožku tela. Jemne vás zbaví odumretej kože. Obsahuje veľa peelingových zrniečok ale sú jemné, takže vám nedráždia pokožku. Pokožku dokonalo zjemní a zároveň ju vyživuje. Je vhodný pre všetky typy pokožky.

Posledným produktom z tejto sady je čistiace želé, ktoré je skvelým spoločníkom do sprchy. Konzistencia je vážne ako želé a umývanie je s ním veľmi príjemné. Pri kontakte s vodou jemne pení a dostatočne vás zbaví nečistôt. Po použití je pokožka hebká na dotyk ale nepríde mi,že by bola nejako extrémne hydratovaná. 

Tak čo vravíte na túto sadu? Potešila by vás? Môžete si ju zakúpiť na stránkach Elnino.
Kupujete na MDŽ niečo nejakej žene? Dostávate niečo na MDŽ?

S pozdravom Zuzka ❤

Komentáre

  1. Mám z tejto rady akurát peeling a teda musim povedat, že je užasný.
    Na MDZ dostávam kvietky, čokoládu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto řadu jsem ještě nezkoušela, ale ta vůně musí být skvělá.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky jsem tuhle řadu měla a byla jsem velmi spokojená. :)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jee, to vypadá krásně, z toho bych radost rozhodně měla! <3 Značku Ziaja mám moc ráda. <3

    Tereza z blogu Tereza's journal

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to je nádherná řada, ale zatím jsem na ní nikde nenarazila. Krém na ruce a pěna určitě budou nádherně vonět! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak to vyzerá krásne! Moc ma zaujalo to želé, to musí byť celkom aj sranda. Ja si vždy na MDŽ s mamčou kupujeme vínko alebo kvietok ♥

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ziaju mám veľmi rada a po tejto sade pokukujem už dlho, lebo milujem vôňu marshmallow :)
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Z této řady jsem ještě nic neměla, protože mě úplně nezaujala. Moc marshmallow v kosmetice nemusím :/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.