Preskočiť na hlavný obsah

Veľká Noc v Lush

 Ahojte!

Ako každý rok,tak aj tento prišla značka Lush na trh s limitovanou edíciou ku Veľkej Noci. Ja si každý rok z tejto limitky vyberiem nejaké produkty a dneska by som vám rada pár ukázala.

Avo Good Easter mydlo na ruky a telo vás určite zaujme už na prvý pohľad.


Má krásne prevedenie a vyzerá ako skutočné avokádo. Lush si na tomto mydle dalo záležať, detaily sú neskutočné. Obsahuje aj jamku ako normálne avokádo, nájdete tam aj ako keby kôstku a má aj rovnakú textúru šupky. Ako druhé vás určite prekvapí príjemná citrusová vôňa,ktorá vás nabije pozitívnou energiou. Umývanie s týmto mydlom je jednoduché a veľmi príjemné. Stačí si vziať jednu polovicu do rúk (tá sa v rukách pevne drží) a jemne ňou prechádzať po pokožke tela. Mydlo jemne pení a pokožku zbavuje nečistôt. Zanecháva ju hebkú na dotyk a vyživenú. Jednu polovicu si môžete brať do sprchy a tú druhú si môžete nechať na umývadle,kde ho môžete používať ako normálne tuhé mydlo na ruky. Obsahuje aj jemné trblietky,ktoré rozjasnia pokožku tela. Mydlo stojí 290 Kč ale balenie má 185g čo je celkom dosť. Ja ho používam už nejaký ten čas a z neho skoro vôbec neubudlo.

Walter Bunny tuhý telový kondicionér je dokonalosť! 


Vážne, toto je produkt, ktorý som si zamilovala po všetkých stránkach. Má neskutočne krásnu čokoladovú vôňu, ktorá vás jednoducho omámi. Opäť tu máme aj krásny dizajn produktu, veď komu by sa nepáčil zajačik? A pri prechádzaní po pokožke tela vás tento rozkošný zajačik jemne peelinguje a tak vás zbavuje odumretej pokožky. Stačí len pár krát prejsť po navhlčenom tele a následne si urobiť príjemnú masáž celého tela. Po použití je pokožka voňavá, hebká na dotyk a tento efekt vydrží celkom dlho. 

Funfetti Cake scrub na pery som si jednoducho nemohla nechať ujsť. 


Vy už dobre viete,že ich scruby/peelingy na pery jednoducho zbožňujem. Kupujem si ich roky a vždy rada vyskúšam nejakú novú príchuť - táto je opäť sladká (pripomína mi vanilkový koláč) a veľmi príjemná. Navyše obsahuje aj farebné vegánske zdobenie čo je príjemný chutný bonus. Peeling je vhodný pre všetky,ktoré chcú mať pekné a hebké pery. Balenie má 25g ale verte mi,že je ho tam dosť. Na jeden peeling spotrebujete fakt maličké množstvo,no pokiaľ ho nezačnete jesť :-D Peeling si po použití môžete jednoducho zlízať z pier. 

Okrem týchto produktov, by vám určite nemali újsť ani ich produkty do vane. Táto limitka obsahuje vážne krásne produkty a ak by som mala doma vaňu,tak by som si určite nejaké nenechala újsť. Ak vás táto limitka zaujala, tak určite mrknite na ich eshop alebo ak ste z Prahy, tak využite Wolt alebo osobný nákup v ich predajniach. 

Čo vravíte na kozmetiku Lush? Používate ju? Zaujala vás nová limitka?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Tak tohle se jim povedlo, to je fakt super. Já od Lush měla jen šampon a ten byl super.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Everything looks so adorable! And I absolutely love the idea of a funfetti lip scrub. That is everything!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tohle je skvělá kolekce. Líbí se mi scrub na rty. Od této značky jsem ještě nic neměla. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Lush mám moc ráda, zrovna dnes jsem psala o jejich super plet. maskách, ovšem nic jsem dlouho neměla..... Peelingy na rty jsou fajn, ale jen některé, mentolová a bonbonková varianta mi nevyhovují. Balistiky a mýdla jsou stálicemi. Krásný den. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lush ma stále naprosto geniálne kolekcie <3 Avokádo milujem, ten zajko je rozkošný a peelingy na pery sú aj u mňa must have.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lush si s velikonočními produkty opravdu vyhrál, jsou nádherné! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.