Preskočiť na hlavný obsah

Sviečky pre radosť

 Ahojte!

V momentálnej situácii sme asi každá z nás viac doma ako niekde inde a tak by sme si to doma mali čo najviac spríjemniť. Mne k pocitu dobrej nálady a uvoľnenosti pomáhajú sviečky, ktoré v podstate pálim každý deň. 

Osobne si už pár rokov kupujem značku Yankee Candle, ktorá je síce drahšia ale výdrž je skvelá. 

Vôňa sviečky sa po byte rozvoniava skoro okamžite po zapálení. Ak chcem vyskúšať nejakú novú vôňu, tak si kupujem malé votívne sviečky. Inak si väčšinou kupujem veľké balenia sviečok v skle. Yankee Candle má v ponuke rôzne vône a určite si z ich ponuky vybere tú spravnu vôňu každá z vás. Ja vám určite môžem odporúčať Soft Blanket, ktorá je pre mňa srdcovka. Bola to moja prvá vôňa, ktorú som od YC vyskúšala a ostala som jej verná doteraz. Určite stoja za zmienku aj ich vianočné vône, ktoré vám v období Vianoc vyúzlia doma tú pravú vianočnú atmosféru. Ja mám osobne rada aj ich ovocné vône, ktoré pálim väčšinou v teplejších dňoch. 

Ďalšou značkou,ktorú som si obľúbila je Woodwick

Najväčšou zaujímavosťou tejto značky je podľa mňa to, že sviečky obsahujú drevený knôt, ktorý navodzuje atmosféru praskania dreva čo je neskutočne príjemné. Opäť si môžete vybrať z rôznych vôní, ktoré sú výrazné ale nebolí ma z nich hlava. Sviečky majú aj pekné prevedenia,ktoré budú vyzerať skvelo v každej obývačke. Majú v ponuke aj malé votívne sviečky, ktoré majú tiež drevený knôt.

Nakoniec by som vám dala ešte jeden tip na sviečku, ktorú som si minule kúpila. Zaujala ma hlavne svojim prevedením,ktoré ozvláštni každú poličku. Souletto Lovely Time Green Tea & Lemon má príjemnú,relaxačnú vôňu zeleného čaju v kombinácii s citrónom. 

Je jemná ale pekne prevoňá moju izbu. Táto vonná sviečka spríjemní vaše chvíle doma nielen príjemnou vôňou ale aj krásnym strieborným dizajnom. Sviečka obsahuje kolotoč v tvare ruže, ktorý sa nad plameňom sviečky otáča. Ak si chcete túto sviečku naplno vychutnať, tak vám ju odporúčam zapáliťhlavne večer. Vtedy sa cez dekorácie vrhá tieň plameňa sviečky na stenu čo vyzerá veľmi pekne. Sviečka je zo 100% prírodného rastlinného vosku a knôt je z bavlny. Je vegánska. 

Ak si plánujete urobiť radosť nejakou sviečkou, tak sa určite pozrite na stránky Notino, kde majú rôzne značky.

Pálite doma sviečky? Aké vône obľubujete? 

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. I totally agree with you! Candles can make the home feel extra comfortable. These scents sound really wonderful!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Svíčky jsou jedna z věcí a dekorací, na kterých jsem totálně závislá! :D Hlavně pak na podzim a v zimě, ale i na jaře si nějakou ráda zapálím. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám ráda jídelní vůně a potom ještě ovocné. Hodně mě zaujala ta poslední svíčka, vypadá nádherně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Woodwick mám hrozně ráda, protože mi připadá uklidňující poslouchat praskání dřeva. :) Navíc ty svíčky krásně voní. A občas kupuju i Yankee Candle.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sviečky milujem hlavne od Yankee Candle, alebo po novom od Mystery Candles 🌸
    BarsAtelier | Psychológia na blogu?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky doma máme svíčky Yankee Candle a Woodwick, jsou opravdu skvělé. Hodně mám ráda i vosky.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.