Preskočiť na hlavný obsah

Prírodná vlasová starostlivosť CareMedica

 Ahojte!

Dneska by som vám rada ukázala pár produktov na vlasy, ktoré si myslím, že ste ešte neskúšali. Tieto produkty som používala pár mesiacov a tak vám dnes môžem o nich niečo viac napísať. Čínska medicína sa čoraz viac dostáva do povedomia ľudí aj tu v Čechách alebo na Slovensku. A prečo by aj nie, keď to proste funguje. Ja som mala možnosť vyskúšať prírodnú certifikovanú kozmetiku od spoločnosti CareMedica,ktorá vás zaujme svojou jednoduchosťou a kvalitou zloženia. CareMedica si pre svoje produkty vyberá len také suroviny, ktoré sú šetrné k prírode. Obsahujú výťažky z bylin, extrakty z húb a aktívne prírodné igrendiencie. 

Ja osobne som si od CareMedica vybrala produkty na vlasy a to šampón, kondicionér a masku. Mne vyhovuje keď používam produkty na vlasy z jednej rady. Účinky na vlasy sú vtedy lepšie. 

Vyživujúci šampón CareMedica obsahuje huby reisha a stavikru mnohokvetého,ktoré podporujú rast vlasov a zdravie ich korienkov. 


Je vhodný pre všetky typy vlasov a je vhodný pre ženy ale aj pre mužov. Neobsahuje silikóny, parabény, minerálne oleje ani parfumy. Šampón má príjemnú sviežu vôňu. Pripomína mi zázvor alebo také niečo. Šampón má tekutejšiu textúru a jemne pení. Vlasy zbaví nečistôt. Stačí použiť malé množstvo,napeniť a nechať pôsobiť na vlasoch cca 1 minútu. Následne vlasy opláchnem.

Potom nasleduje vlasový kondicionér CareMedica,ktorý vám uzatvorí povrch vlasov. 


Tento kondicionér obsahuje okrem húb aj kokosový olej,ktorý vlasy regeneruje a hydratuje. Nanášam ho do dĺžky vlasov a nechávam ho pôsobiť cca 2 minúty. Kondicionér používam pri každom umývaní vlasov. Má trošku hustejšiu konzistenciu ako šampón a vôňa je opäť príjemná. Vlasy sú jemné,ľahko sa rozčesávajú a sú lesklejšie. 

Raz do týždňa svojím vlasom doprajem aj masku na vlasy CareMedica, ktorá obsahuje silu huby reishi,ženšenu, arganového oleja a bambuckého masla. 


Táto maska dodáva vlasom potrebnú hydratáciu a výživu. Masku jemne vmasírujem do vlasov a nechávam pôsobiť cca 10 minút. Po maske nasleduje vždy kondicionér. Táto maska vlasy posiluje, regeneruje a podporuje zdravie pokožky hlavy. Vlasy nezaťažuje.

Kombinácia týchto produktov mi veľmi vyhovuje a vidím aj výsledky na mojích vlasoch. Vyzerajú zdravšie, pevnejšie, lesklejšie a celkovo vyzerajú veľmi dobre. Ja osobne si vlasy farbím a tak sú viac zničené,každopádne po tejto kombinácii produktov vyzerajú moje vlasy oveľa lepšie. 

Ceny týchto produktov sú prijateľné, pri každom použití stačí použiť malé množstvo aj na dlhšie vlasy ako mám ja (mám ich po prsia). Balenia sú jednoduché ale pekné. Oceňujem, že šampón a kondicionér má praktickú pumpičku.

Všetky tieto produkty si môžete zakúpiť tu, kde nájdete aj inú prírodnú kozmetiku od tejto značky. 

Ak by ste sa chceli dozvedieť viac o sile čínskej medicíny, tak sa vám určite odporúčam pozrieť na tieto stránky ,kde nájdete všetky dôležité informácie. Na tomto obchode je skvelé, že ak si neviete vybrať vhodný produkt alebo máte nejaké otázky, tak ich môžete kontaktovať telefonicky, pomocou kontaktného formulára alebo emailom,kde s vami bude komunikovať český lekár.

Okrem kozmetiky nájdete v tomto obchode napríklad aj sirupy, bylinné zmesy v tabletkách,čaje a podobne. Určite odporúčam zavítať na ich stránky a v prípade akýchkoľvek nejasností ich určite kontaktujte.

Zaujala vás táto vlasová kozmetika? Skúšali ste už nejaké produkty z čínskej medicíny? 

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. It is always nice when natural products work well! Thank you for sharing your thoughts on this.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem měla možnost vyzkoušet pleťovou kosmetiku a byla jsem docela spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi zaujímavá kozmetika, ešte som o nej tuším ani nepočula. Vyzerá to fajn, no ja osobne nepenivé šampóny príliš nepreferujem. Skúšala som Alverde a Sante a ani jeden mi nesadol.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá to na super vlasovou kosmetiku, ráda zkouším nové šampony, zvláště poslední dobou. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem zase vyzkoušela pleťovou kosmetiku a za mě super. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zuzka ďakujem za skvelé tipy 🙏🏻🙏🏻🙏🏻článok je jasný a stručný určite sa pop produktochh popozerám

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Značku už jsem viděla na instagramu a na blogu u Páji (allmycosmetics) a docela mě zaujala. Já z čínské medicíny ještě nic nezkoušela, ale je pravda že ji vídám víc a víc :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.