Preskočiť na hlavný obsah

Rýchle valentínske líčenie

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás jedno rýchle valentínske líčenie,pri ktorom som použila len pár produktov.
Tento rok je to po prvýkrát kedy nikto z nás nemôže Valentín osláviť v reštaurácii alebo v kine. To ale neznamená, že si tento sviatok nemôžeme užiť aj doma. Môžete pripraviť ako prekvapenie peknú Valentínsku večeru alebo si môžete navariť spolu. Dať si trochu vína a pozrieť si spolu nejaký dobrý film. Alebo ísť niekam na romantickú prechádzku s teplým čajom do prírody. Možnosti je veľa a je len a len na vás ako si tento deň spríjemnite.

V tejto dobe je veľa z nás doma a tak sa už nejako ženy aj pomaly prestali líčiť. Nevravím, že je to zlé ale také ženy ako ja mi dajú určite za pravdu, že sem tam je skvelé sa nalíčiť len tak,ak aj nikam nejdeme. Teraz bude Valentín a to je vhodná doba,aby sme oprášili produkty z dekoratívnej kozmetiky a niečo pekné vytvorili. Dneska vám tu ukážem jedno rýchle valentínske líčenie.
Tentokrát som siahla po makeupe od Nyxu a to po Born To Glow,ktorý pekne rozjasní pleť. Na pleti je ľahký a pekne ju zjednotí.

Na líca som si dala lícenku Bourjois Le Duo Blush v odtieni 01 Inséparoses. Ja mám tieto malé roztomilé lícenky rada. Osobne miešam oba odtiene,ktoré vyniknú pekne na líčkach.

Na pery som si dala matný tekutý rúž L'Oréal Paris Infallible Les Macarons v odtieni 818 Dose Of Rose. Tento odtieň je dokonalý a samotný rúž má skvelú výdrž. Nelepí a nevysušuje veľmi pery.

Na oči som použila ako základ matný tekutý rúž Maybelline SuperStay Matte Ink v odtieni 10 Dreamer. 

Toto líčenie mi trvalo len pár minút a ako vidíte, tak som použila len pár produktov. 




Na záver jedno trošku extravagantnejšie valentínske líčenie, len tak pre zábavu. 

Všetky tieto produkty si môžete kúpiť na stránkach Notino. Na záver vám tu dávam aj menšiu inšpiráciu na darček pre vašu polovičku. Ja kupujem väčšinou voňavky a drogéria.


Ako plánujete osláviť Valentín? Oslavujete tento sviatok? A ako sa vám páči moje líčenie?

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Moc krásné líčení. My Valentýna slavit asi nebudeme. Vždycky jsme si zašli někam na večeři, ale jak píšeš, letos to nejde. Možná že ještě vymyslíme něco jiného.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. How beautiful! Your makeup is gorgeous. I love the last look as well. SO fun!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojky,
    líčení ti moc sluší, já tyto barvy ale na očích mít nemůžu, vypadám ubrečeně a nemocně. Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To extravagantné líčenie s ružovým obočím je skvelé. Musím to doma niekedy vyskúšať, že si urobím obočie inou farbou. Moc sa mi to páči.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Líčení se ti moc povedlo, krásné odstíny! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.