Preskočiť na hlavný obsah

Novinky Sky High riasenka a Tattoo Brow 36h od Maybelline

Ahojte!

Pred nedávnom obletela celý internet novinka od značky Maybelline. Ja mám produkty od tejto značky veľmi rada a tak som samozrejme ich novinky musela opäť vyskúšať. Na instagrame sa momentálne hovorí skoro stále len o ich novej riasenke Sky High a ja ju už pár dní doma testujem a dnes by som vám tu chcela napísať moju skúsenosť s ňou.
Predlžujúca a objemová riasenka z ikonickej rady Lash Sensational, Sky High dokáže vykúzliť krásne, dlhé riasy každej z nás. 
Už na prvý pohľad riasenka zaujme svohim obalom,ktorý je neskutočne krásny a atypický na drogerkovke riasenky. Riasenka má úzku,flexibilnú kefku,ktorá zachytí riasy od korienkov a dokonalo ich predĺži. Má zloženie s obsahom bambusových extraktov a špeciálnych vlákien, ktoré sa postarajú o to aby boli naše riasy silné a dlhé po celý deň. S kefkou sa ľahko pracuje a na riasách vyzerá riasenka proste dokonalo. Sky High riasenka vydrží na očiach celý deň,neobtláča sa a ani neopadáva. Výsledný efekt na očiach sa mi veľmi páči. Mne osobne stačí použiť len jednu vrstvu. Riasenka je na začiatku viac vlhká čo spôsobuje menšie zlepenie rias ale mne osobne sa to celkom páči. Ak ste túto riasenku ešte nevyskúšali, tak by ste to mali určite napraviť. Na mojom instagrame alebo facebooku si môžete pozrieť aj video,kde si ju nanášam na riasy.

Ďalšou novinkou, ktorá mi prišla do rúk je vysoko pigmentovaná ceruzka na obočie Tattoo Brow 36h
S touto ceruzkou sa ľahko pracuje,hrot má trochu širší a tak sa s ňou nedá urobiť úplne definovaný tvar. Na to sú vhodnejšie užšie hroty. Každopádne sa s touto ceruzkou dá vytvoriť aj tak pekné obočie. Tatto Brow 36h má skvelú pigmentáciu a ceruzka sa vďaka výrazných, dlhotrvajúcich pigmentov nerozmaže, nezmizne a nevybledne po celý deň. Výdrž je vážne skvelá a obočie ceruzka zanecháva vytvarované a matné. Stačí sa s ňou len naučiť pracovať a určite si túto ceruzku obľúbite aj vy.

Táto kombinácia sa Maybelline opäť vydarila a ja som rada,že mám tieto produkty doma. Nabudúce vám ukážem ich nové rúže, ktoré by vám tiež určite nemali uniknúť.



Zaujali vás tieto novinky? Skúšali ste nejakú z nich?

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Nezkoušela jsem, ale zaujala mě ta řasenka. Taky mám ráda řasenky od této značky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow! Your makeup looks so beautiful. That mascara seems fantastic. I love the packaging for it as well!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na řasenku už jsem četla i hodně negativní recenze, tak nevím. Na očích vypada skvěle. Moc pekne líčení :)
    Vítejte u Mišky


    OdpovedaťOdstrániť
  4. Řasenka vypadá vážně dobře, líbí se mi i její obal. :) Líčení se ti povedlo!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O řasence dost uvyžuji, protože vypadá naprosto skvěle!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.