Preskočiť na hlavný obsah

Nivea Naturally Good

 Ahojte!

Pred nejakým časom uviedla značka Nivea nové produkty, ktoré určite stoja za zmienku. V dnešnom článku vám ich ukážem,tak príjemne čítanie. 

Sprchové gély z rady Naturally Good si môžeme kúpiť v dvoch verziách. Wild Rose a Cotton Flower . 

Obe verzie majú príjemnú jemnú vôňu,ktorá ukľudní telo aj myseľ. Oba tieto sprchové gély obsahujú arganový olej,ktorý neskutočne zjemní pokožku. Aj keď by vás mohlo napadnúť, že pokožka tela bude po použití týchto gélov mastná vďaka oleju, tak to nie je vôbec pravda. Na pokožke tieto sprchové gély nezanechávaju mastný film. Zanechávajú len hebkosť a výživu. Arganový olej má pomôcť aj proti predčasnému starnutiu pokožky. Sprchové gély Naturally Good pokožku jemne ale zároveň intenzívne zbavujú nečistoty a zároveň pokožku ošetrujú. Ako som už vyššie spomínala,tak tieto sprchové gély majú príjemnú vôňu, ktorá je jemne cítiť aj na pokožke tela. Zloženie týchto sprchových gélov obsahuje 98% ingrediencií prírodného pôvodu. 
Sú vhodné aj pre suchú a citlivú pokožku. 
Balenie týchto sprchových gélov má 300 ml a fľaša je z 97% z recyklovaného materiálu. 

Rada Naturally Good sa rozrástla aj o telové mlieka. Tu nájdeme tri verzie (ja mám dve z nich) Aloe, Avokádo a Ovos.
Ak by vám nestačila hydratácia z ich sprchových gélov,ktoré som vám spomínala vyššie, tak tieto telové mlieka vám ju určite doprajú. Plusom samozrejme je aj hebkosť pokožky,ktorú si ihneď zamilujete.  Tieto telové mlieka majú nežnú vôňu a krémovú textúru,ktorá sa rýchlo vstrebáva do pokožky tela. Po nanesení je očividné, že je pokožka hydratovaná,vyživená a príjemná na dotyk. Telové mlieko Aloe má aj antibakteriálne účinky, telové mlieko Avokádo zase bojuje proti predčasnému starnutiu pokožky. Obe sú vhodné pre normálnu a aj suchú pokožku. 
98% prírodných ingrediencií v zložení a o 50 % menej plastu v balení sú ďalšími skvelými benefitmi týchto telových mliek. 
Squeeze and roll me up balenie, ktoré stlačíte a následne zrolujete vám zaručí, že miniete aj poslednú kvapku a toto balenie šetrí miesto v kontajneroch. 

Rada Naturally Good sa pomaly ale isto rozrastá a myslím si,že by vám nemali ich produkty uniknúť. 

Zaujali vás tieto novinky? Čo vravíte na radu Naturally Good? 

Komentáre

  1. Řada vypadá skvěle. Niveu mám ráda a nejvíce se mi líbí ty sprchové gely.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahojky,
    řada vypadá moc dobře, líbí se mi gely a i tělová mléka. Musím si to zapamatovat do doby, až budu shánět nové věci:-) Díky za tip!
    Měj se krásně:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Táto nová rada sa mi moc páči. Hlavne kvitujem to, že sa značky snažia robiť viac organickejšie a prírodné produkty.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sprchové gely se mi moc líbí. :) Nivea je prostě taková klasika.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zaujalo ma to avokádové mlieko, mám rada veci z avokádom 😁

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nivea produkty moc ráda používám, ale tuhle řadu jsem zatím nezkoušela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Novinky jsem zaznamenala, avšak ještě nic nezkoušela. Myslím, že z této řady mám doma krém :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.