Preskočiť na hlavný obsah

Červené vlasy pomocou masiek Maria Nila

 Ahojte!

Dneska by som vám rada ukázala masku Maria Nila, ktorú som minule použila. Aby som bola presná,tak vám ukážem dve masky.
To,že človek momentálne nemôže ísť do kaderníčky je fakt a tak nám neostáva nič iné,ako si pomôcť samé. Ja som už dlho túžila po zmene a tak som sa nakoniec rozhodla dať si na vlasy masku Autumn Red
Táto maska má krásny odtieň jesennej červene, ktorý skvelo chytil na mojich odfarbených vlasoch. Intenzita sa dá regulovať dobou pôsobenia masky. Ak chcete len oživiť farbu svojich vlasov,tak stačí mať masku na vlasoch len chvíľu. Ak chcete intenzívnejší výsledok,tak doba pôsobenia musí byť dlhšia. Tento odtieň je vhodný pre tmavé vlasy (dodá im jemný nádych) alebo na svetlé,kde je už ten výsledok viac viditeľný.

Druhou maskou, ktorú som vyskúšala je Bright Red,ktorá dodala vlasom odtieň žiarivej červenej. 
Priznám sa,že tento odtieň sa mi páči viac a cítim sa v ňom lepšie (to ale neznamená, že by bol odtieň Autumn Red zlý). Aj pri tejto maske si samé môžete zvoliť intenzitu dobov pôsobenia masky.
Obe masky obsahujú arganový olej,čo je vidieť na vlasoch po použití. Vlasy sú jemné, vyživené a celkovo vyzerajú proste super. Masky sú veganské. Pri týchto maskách sa nemusíte báť trvalého efektu,maska sa z vlasov postupne vymýva (neobsahuje pernamentné pigmenty).

Postup:
Vlasy si pred použitím masky umyjem normálne so šampónom. Následne vlasy trochu vysuším uterákom a poriadne ich rozčešem. Postupne nanášam masku na všetky vlasy pomocou rukavíc. Odporúčaná doba pôsobenia je 3 až 10 minút. Ja som mala masku na hlave skoro 30 minút a nijako to mojim vlasom neublížilo. Po dobe pôsobenia masky si vlasy poriadne umyjem a následne použijem kondicionér ako záverečnú starostlivosť.

Ja som mala doma ako vidíte malé aj veľké balenie. To malé balenie mi vystačilo na dve použitia (má 100 ml), veľké balenie má 300ml a obsahuje praktickú pumpičku. 

Ak túžite po zmene a nechcete nič trvalé, tak vám tieto masky môžem len a len odporučiť. Majú v ponuke rôzne odtiene.

Autumn Red:


Bright Red:

Tak čo vravíte na tieto masky? Skúšali ste už nejakú z nich? Zaujali vás?

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Produkt vytvořil opravdu krásný červený odstín, moc ti sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oba odstíny ti moc sluší. O těchto maskách čtu poprvé a fakt se mi líbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tobě ten odstín na vlasech tak padne a sluší! :) O maskách jsem už slyšela, ale sama na takové věci asi úplně nejsem. :)

    Tereza z blogu Tereza's journal

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Masky jsem už viděla u hodně blogerek a všechny si je hrozně chválily, ale ještě jsem je nezkoušela. :) Tobě dělají krásný efekt! :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá zajímavě a neznala jsem tyto masky, až když jsi nám to představila. Je super si takto vyzkoušet jinou barvu vlasů a nenicit si přitom vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tobě ty barvy tak strašně sluší!
    Já na tohle barvení moc nejsem, nechávám si svoji přirozenou barvu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.