Preskočiť na hlavný obsah

Carolina Herrera Good Girl

 Ahojte!


Dneska by som vám rada ukázala jeden parfém, ktorý som si veľmi obľúbila. Ak máte radi výraznejšie, také trochu viac sexy vône na večer, tak tento parfém sa vám bude určite páčiť.
Carolina Herrera v podobe lodičky nie je pre vás určite žiadnou novinkou. Ak ale ešte stále váhate nad jej kúpou, tak snáď vám v rozhodovaní pomôžem práve v tomto článku.

Čo sa týka vzhľadu a balenia,tak tu vraví fotka za všetko. Balenie nie je veľmi praktické ale o to viac je pre mňa dokonalé a zaujímavé. Ja mám doma 50 ml balenie ale môžete si vybrať aj menšie ale aj väčšie balenie. Samozrejmosťou sú aj darčekové kazety (ja mám tento parfém práve z darčekovej kazety).
Zloženie:

Hlava:
Mandle

Srdce:
Jazmín, sambac, tuberóza

Základ:
Fazule tonka,kakao

Táto kombinácia je priam dokonalá. Svieži jazmín a hrejivé tóny kakaa sa dokonalo dopĺňajú. Táto vôňa je odvážna, sexy a je stvorená pre ženy,ktoré majú odvahu.

Good Girl je priam stvorená na večer ale určite ju využijete aj na denné nosenie. Ja osobne ju používam kľudne aj cez deň,keďže sa vôňa časom ako keby rozloží a nie je nepríjemná (nie je to žiadny bolehlav).
Vôňa na tele drží celý deň,na oblečení ju je cítiť aj na ďalší. Mne osobne sa ťažko popisujú vône, každopádne táto je vážne skvelá. Zatiaľ mi ju každý pochválil. Prekvapením pre mňa je,že si ju všímajú hlavne muži. Ak hľadáte originálnu, silnejšiu vôňu pre sebavedomé ženy, tak určite siahnite po tejto.
Poznáte tento parfém? Zaujal vás?

Komentáre

  1. Ten flakón je dokonalý! Už dlho rozmýšľam nad touto vôňou hlavne kvôli tomu flakónu.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. K parfému jsem si několikrát přivoněla v parfumériích a ta vůně mě velmi zaujala, skvělý výběr! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zajímavý flakonek. O vůni jsem neslyšela, já jsem spíš na svěží, energické vůně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento parfém neznám, ale teda ten flakonek je boží! Mezi moje nejoblíbenější patří jedna toaletka od Guess :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Parfém znám, ale ještě jsem ho neměla a ani nevím jak voní. Každopádně bych ho ráda jednou vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.