Preskočiť na hlavný obsah

Benefit Cosmetics - Brow Zings Pro Palette

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás ďalší článok,ktorý sa bude venovať obočiu. Ako už dobre viete, tak ja osobne zbožňujem na obočie produkty od značky Benefit a aj tento článok sa bude venovať práve jednému z ich produktov.

Už viackrát som vám u mňa ukazovala rôzne ceruzky na obočie ale dnes by som vám rada ukázala paletku,ktorá obsahuje 4 tiene na obočie a 3 vosky.

Brow Zings Pro Palette mám v odtieni Light - medium ale majú aj odtieň Medium - deep.
Táto paletka ako som už hore spomínala, tak obsahuje 4 tiene na obočie, ktoré majú za úlohu vyplniť a tvarovať obočie. Obsahuje aj 3 vosky pre definovanie obočia. Dva pigmentové a jeden priesvitný. Kombinácia tieňov a voskov vám zaručí dokonalé obočie, ktoré vydrží celý deň. Samotná paletka má malé rozmery a tak je vhodná aj na cestovanie. Obsahuje aj dva praktické štetce,ktoré majú dvojité zakončenia. Jednou stranou si nanesieme tieň a druhou zase vosk. Máte tam aj rôzne uhly skosenia štetcov pre ľahšie vytvarovanie obočia.
S tieňmi aj s voskom sa dobre a ľahko pracuje. Obočie vyzerá prirodzene ale ak potrebujete výraznejšie, tak ho touto paletou taktiež docielite. Tiene a vosky môžete kombinovať (nemusíte používať pri úprave obočia len jeden z nich).
Veľkou výhodou tejto paletky je,že okrem toho,že obsahuje svetlejšie a aj tmavšie odtiene,tak má aj rozdelenie podľa teploty. Čiže v paletke nájdete ako teplý, tak aj studený odtieň a tým pádom bude vyzerať vaše obočie prirodzene. Bezfarebný vosk je zase skvelý na zafixovanie obočia,kedy ho stačí naniesť buď na obočie, ktoré ste upravili pomocou tieňov alebo ak máte dokonalé obočie aj bez tieňov. Vtedy vám pomôže definovať tvár vášho obočia a zaistí vám,že sa chĺpky nepohnú. Paletka obsahuje aj praktické zrkadlo.
Samotný dizajn a obal je jednoduchý ale pritom pekný. Vosky majú 2,6 g a tiene 1 g. Ak hľadáte multifunkčný produkt na obočie, tak by ste sa mali pozrieť na túto paletku Brow Zings Pro Palette od Benefitu. Podľa mňa neoľutujete jej nákup.
Aké produkty na obočie používate vy? Investujete do produktov na obočie alebo si kupujete lacné alternatívy?

Upravené obočie pomocou paletky Brow Zings Pro Palette. 


S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. This looks like such a great brow palette. I definitely want to try it for myself! Your brows look wonderful!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka se mi líbí, obočí si ráda zvýrazňuji. Většinou vybírám z levnější kosmetiky. Teď jsem si oblíbila tužky od Essence.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Paletka je skvělá. :) Ale já takové produkty nepotřebuji, obočí mám od přírody tmavé. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Po paletce jsem už koukala, ale vzhledem k ceně jsem si ji nepořídila. Mám od Essence asi za 70,- Kč a spokojenost velká.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné odstíny a celkově je to určitě povedený set na obočí! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.