Preskočiť na hlavný obsah

Moji obľúbenci od značky Maybelline

 Ahojte!

Dneska by som vám rada ukázala pár obľúbencov od značky Maybelline. V tomto článku nájdete pár produktov, ktoré som vám už ukazovala a aj pár noviniek,ktoré som si obľúbila. 
Čo ma značka Maybelline zmáknute, sú určite rúže. Či klasické, v ceruzke alebo aj tie tekuté. Zatiaľ mi vyhovovali všetky ich verzie. 
Klasický krémový rúž Color Sensational má v ponuke veľa odtieňov a tak si tam svoj obľúbený určite vyberie každá z nás. Samotný rúž je na perách príjemný,má krémovú konzistenciu a skvelú pigmentáciu. Výdrž je dostačujúca aj keď ho cez deň treba párkrát upraviť. Každopádne sa z pier vytráca postupne a tak to nie je až tak vidno.

Rúž v ceruzke Superstay Ink Crayon patrí k mojím najobľúbenejším. Najviac som si obľúbila odtieň č.15 Lead The Way,kt. používam pri svojom bežnom líčení. Tieto ceruzky vám na perách vydržia dlho a majú skvelú pigmentáciu. S
ú matné ale pery nevysušujú, práve naopak,vďaka ich ľahkej krémovej textúre, vám pery hydratujú.

Tekutý matný rúž SuperStay Matte Ink je ďalším mojím obľúbencom. Tekuté rúže mám veľmi rada a s týmto som veľmi spokojná. Ľahko sa nanáša, nevysušuje pery a na perách vydrží celý deň. 
Od značky Maybelline som si obľúbila aj dva ich makeupy.
Fit Me! Matte+Poreless je ľahký makeup so stredným krytím. Minimalizuje póry a na pleti ho nie je vôbec cítiť. Zmatňuje lesklé miesta a vydrží na tvári v pohode aj celý deň. Pre jeho ľahkú konzistenciu som si ho obľúbila hlavne v lete.
Makeup Dream Urban Cover má stredné krytie, pleti sa prispôsobí a obsahuje SPF 50. Nezanecháva na pleti nepríjemný pocit masky a vytvára na pleti matný efekt. Na pleti pôsobí prirodzene.
Čo som si tento rok najviac obľúbila od značky Maybelline je určite ich bronzer - City Bronzer. Tento bronzer môže podľa mňa konkurovať aj drahším značkám. Na pleti vyzerá krásne, dá sa ľahko vrstviť, nezanecháva fľaky a nemá oranžový podtón. Má 4 odtiene,kde nájdete teplý ale aj studený tón. Bonusom je príjemná vôňa.
Na riasy som si obľúbila riasenku The Falsies Lash Lift,ktorá má zaujímavý aplikátor v podobe presýpacích hodín. S týmto aplikátorom sa dobre a ľahko pracuje. Mne osobne stačí len jedna vrstva a riasy sú hustejšie a výraznejšie. Riasenka sa neobtláča a vydrží na očiach celý deň.
Posledné dva produkty, ktoré vám dnes ukážem sú posledné novinky, ktoré som skúšala a ktoré som si obľúbila.
Na obočie tu mám gélovú riasenku Brow Fast Sculpt v priesvitnom odtieni. Tento gél používam ako posledný krok v úprave obočia. Gél je transparentný a tak ho používam len na zafixovanie a dotvarovanie obočia. V ponuke majú ale aj 4 farebné odtiene,ktoré vám pomôžu vyplniť aj chýbajúce chĺpky. Gél fixuje obočie celý deň a s kefkou sa veľmi ľahko pracuje. Ak hľadáte gél na obočie za fajn cenu,tak by ste mali určite vyskúšať tento od Maybelline.

Posledný produkt, ktorý vám dnes ukážem je novinka v podobe lesku na pery Lifter Gloss. Ja osobne až tak veľmi lesky nevyhľadávam ale raz za čas mám chuť nejaký vyskúšať. Tento lesk ma ako prvé zaujal svojim krásnym obal a dokonalou sladkou vôňou. Doma mám odtien 002 Ice,ktorý vyzerá na perách krásne a prirodzene. Pery vyzerajú po nanesení plnšie. Má nelepivé zloženie a obsahuje malé trblietky, ktoré vyzerajú proste úžasne. Výdrž je na lesk priam skvelá. Pery hydratuje a ja si plánujem kúpiť aj iný odtieň. 

Verím, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete dať vedieť, že či by ste chceli raz za čas takýto podobný článok aj s inými značkami.

Značku Maybelline si za skvelé ceny môžete kúpiť na stránkach Notino,kde teraz máte aj rôzne zľavy,akcie a vianočné sady.

S pozdravom Zuzka 
 

Komentáre

  1. Maybelline is such a fantastic brand! So many great products here. I really love their concealers. They are fabulous.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super post! Pár produktů bych chtěla od Maybelline vyzkoušet. Zatím mám hlavně rtěnky, které jsou skvělé a řasenky!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já od této značky ještě žádnou dekorativku neměla, ale neskuečně mě lákají rtěnky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nedivím se, že máš v oblíbencích rtěnky z řady Super Stay, jsou naprosto dokonalé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mě se teď hodně líbí jejich novinky v podobě lesků na rty.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.