Preskočiť na hlavný obsah

Líčenie so značkou Gabriella Salvete

 Ahojte. 

Dneska tu pre vás mám článok, ktorý je venovaný značky Gabriella Salvete, ktorú vám určite nemusím predstavovať. Táto značka je cenovo dostupná a v ponuke má skvelé produkty. 
Začnem paletou očných tieňov v odtieni 02 Pink. Táto paletka obsahuje 16 tieňov,ktoré sa dajú skvelo kombinovať. S tieňmi sa skvelo pracuje a na očiach sú výrazne. Pigmentáciu majú veľmi dobrú a na očiach držia po celý deň aj bez použitia podkladovej bázy. Tiene trochu prášia ale nie je to nič hrozné. S touto paletou dokážete vyčarovať krásne jemné denné líčenie ale aj výrazne večerné líčenie. Túto paletku si môžete kúpiť na stránkach Elnino.
Na cesty som si obľúbila paletku pre kontúrovanie tváre,ktorá obsahuje bronzer,rozjasňovač a lícenku. 
Bronzer krásne vykonturuje tvár a nemá oranžový podtón. Je matný a má skveký studený tón. Na tvári nerobí fľaky. Na pleti vyzerá prirodzene. 
Rozjasnovač je jemný ale pleť pekne rozžiari. Ak hľadáte rozjasňovač, kt. bude na pleti vyzerať prirodzene,tak tento vás určite poteší. 
Lícenka má krásnu ružovú farbu a skvelú pigmentáciu. Stačí použiť len trošku,inak by ste mohli skončiť ako Marfuša. Každopádne na líčkach vyzerá táto lícenka krásne. 
Toto trio je skvelé a určite by vám nemalo chýbať vo vašej kozmetickej taštičke. 

Ako ďalšie tu mám duo lícenku v odtieni 01. Skvelo pigmentovaná lícenka, ktorá vydrží na tvári celý deň. Má krásny odtieň, ktorý vyzerá veľmi pekne na lícach. Táto lícenka obsahuje trblietky a najviac mi vyhovuje použitie oboch odtieňov naraz.

Ak túžite po krásnych perách, tak by vám doma určite nemal chýbať peeling na pery. Ja používam peelingy na pery dosť často a od rôznych značiek. Tentokrát som vyskúšala aj tento od Gabriella Salvete,ktorý je uložený v praktickej tyčinke. Tento peeling jemne odstráni kožu a zanecháva hydratované pery.

Ako posledné tu mám tekutý rúž s matným efektom v odtieni 105 Thats Me! Tieto tekuté rúže mám veľmi rada a doma mám rôzne odtiene. Tento konkrétny odtieň je priam dokonalý. Nie je veľmi výrazný ale na perách vyzerá skvelo. Rúž obsahuje aplikátor, s ktorým sa ľahko pracuje. Pigmentácia je skvelá a stačí len jedna vrstva. Na perách je príjemná a pery nevysušuje. Čo sa týka výdrže,tak tá je dostačujúca. Sem tam ju treba počas dňa opraviť ale nie je to nič čo by mi vadilo.

Všetky tieto ale aj iné produkty od značky Gabriella Salvete si môžete kúpiť na stránkach Elnino. 

Na záver jedno líčenie s týmito produktmi. 




S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Ahoj,
    GS je moje oblíbená značka. Líčení se ti moc povedlo. Já pořád váhám nad tím, jestli pořídit tyto velké paletky, dost se mi líbí:-) Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz
    PS: zvu tě ke mně na blog, kde právě probíhá soutěž o kosmetický balíček

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta matná rtěnka vypadá naprosto dokonale! A moc krásné líčení, sluší ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. All of these products look really beautiful. The eye look you created is gorgeous!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tahle značka je skvělá a jsem spokojená i s jinými produkty, než jen očními stíny - skvělá volba i líčení, povedlo se! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné líčení. Tu paletku na oči mám taky a jsem velmi spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.