Preskočiť na hlavný obsah

L´Oréal novinky,ktoré som si obľúbila

 Ahojte!

Dneska by som vám rada ukázala pár produktov,ktoré boli uvedené na trh niekedy v lete ale to neznamená,že ich nemôžete používať aj teraz. Ja som sa k blogu skôr bohužiaľ nedostala a tak momentálne doháňam resty. To ale neznamená,že som pre Vás netestovala kozmetiku. Práve naopak,mala som na všetky produkty dostatočné množstvo času a dnes si môžete prečítať o značke L´Oréal.

Začnem produktom,kt. som si najviac obľúbila a kt. bude patriť do top produktov za tento rok. Reč je o rozjasňovači Wake Up & Glow Icoconic Glow


Tento rozjasnovač má krásne studené odlesky a v lete vyzeral na pleti dokonalo. Priznám sa,že som si ho natoľko obľúbila, že ho používam aj teraz v jeseni. Má príjemnú kokosovú vôňu a jemný ružovo-fialový nádych. Ľahko sa s ním pracuje a na pleti vydrží celý deň. Stačí použiť len malé množstvo na partie,ktoré chcete rozjasniť. Ja si ho dávam väčšinou na lícne kosti a do vnútorného kutika oka. Nie je nejako extrémne výrazný a na pleti vyzerá prirodzene čo oceňujem. Balenie je vhodné aj do kabelky a 9 g vám zaručí,že vám vydrží dlho. Bohužiaľ som si ho neodfotila pred používanim,ale na Notinu si môžete pozrieť fotku,kde je vidno aký má krásny reliéf. 

V lete som nepoužívala veľmi často make-up ale aj tak som si pleť chcela zjednotiť a práve k tomu mi pomohol tónujúci hydratačný krém Wake Up & Glow Skin Paradise v odtieni Fair 03. 


Tento hydratačný krém obsahuje SPF 20,čo sa určite hodí aj v tomto období. Ľahké zloženie zaručuje,že vašu pleť nebude zaťažovať a obsahuje aloe vera,zázvor a vilínový extrakt. Je vhodný pre všetky typy pleti. Pleť hydratuje,rozjasňuje a dokonalo ju zjednotí. Na pleti vyzerá prirodzene a vydrží na nej celý deň bez pohnutia. Ak hľadáte alternatívu za hutné makeupy,tak by ste mali určite siahnuť po tomto hydratačnom tónovacom kréme.

To,že zbožňujem matné rúže ste si už určite všimli. V poslednej dobe značky prichádzajú na trh s rúžmi,ktoré sú v podobe ceruzky, čo mne osobne vyhovuje. Jednou z týchto značiek je práve aj L´Oréal,kt. uviedla na trh Infallible Matte Lip Crayon. 


Ja som si kúpila dva odtiene - 102 Caramel Blondie a 104 Trés Sweet. Oba odtiene sú nude a práve tie mi najviac vyhovujú a najčastejšie po takýchto odtieňoch siaham. S rúžmi sa pracuje jednoducho a balenie v ceruzke je veľmi praktické. Majú skvelú pigmentáciu a na perách vydržia dlho. Majú príjemnú sladkú vôňu a pery nevysušujú. 

Posledným produktom a najnovšou novinkou je objemová riasenka Air Volume Mega Mascara.


Táto riasenka má dokonalú čiernu farbu,kt. zvýrazní vaše riasy. Má dobrú kefku,s kt. sa ľahko pracuje. Riasy zvýrazní,dodá im objem a dĺžku. Výsledný efekt pripomína umelé riasy. Za mňa osobne stačí len jedna vrstva,tá druhá mi skôr tie riasy zlepila. Čo sa týka balenia, tak to je jednoducho dokonalé. Ak hľadáte skvelú riasenku za dostupnú cenu,tak by ste určite mali vyskúšať túto novinku.

Na záver by som vám rada dala tip. Ak radi nakupujete ako ja, tak by vám určite nemala újsť akcia, ktorú chystá e-shop Notino a tou je Black Friday , kt. bude prebiehať od pondelka 23.11.2020 do nedele 29.11.2020. Ja osobne si už teraz robím wishlist toho čo si chcem nové kúpiť za super ceny.

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Mě nejvíce zaujala ta řasenka. Má hezký obal, i když o něj ani tak nejde.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejvíc mě zaujal ten rozjasňovač! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasně vypadá řasenka, ta mě vážně zaujala - podívám se po ní. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj,
    z novinek mě nejvíce zaujala řasenka, dost přemýšlím, že bych si ji koupila:-) Měj se hezky!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rtěnky v podobě tužky jsou super, tyhle vypadají taky dobře. :) Řasenka taky vypadá příjemně.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.