Preskočiť na hlavný obsah

Novinky od značky Nivea

 Ahojte!

Po dlhšej pauze tu mám pre vás ďalší článok. Aj keď sa s nami už leto pomaly lúči,tak to neznamená,že si ho aspoň v mysli nemôžeme predĺžiť. Práve v lete prišla značka Nivea na trh s pár produktami,ktoré by vám nemali ani teraz uniknúť.


Konkrétne uviedla na trh dva nové sprchové gély a dva antiperspiranty.


Nivea Fresh Blends Apricot, Anngo, Rice Milk

Osviežujúci sprchový gél,ktorý zanecháva krásne voňajúcu pokožku. Pokožku vyživuje a zbytočne ju nevysušuje. Vôňa tohto gélu je neskutočne krásna a príjemná. Kombinácia marhule a manga je priam dokonalá. Vždy si pri nej rada odpočiniem v sprche. Vôňu je cítiť na pokožke aj po sprche. Rastlinné ryžové mlieko zase pokožku poriadne vyživí. 

Nivea Fresh Blends Raspberry, Blueberry, Almond Milk

Druhý sprchový gél vás opäť opantá krásnou, osviežujúcou vôňou. Tento sprchový gél kombinuje vôňu malín a čučoriedok. Dokonalo nabudí telo ale aj myseľ. Pokožku zanecháva príjemnú na dotyk. Rastlinné mandľové mlieko dokonalo pokožku upokojí a dodá jej hebkosť.

Tieto sprchové gély sú veganske. Obsahujú 90% zložiek prírodného pôvodu. Balenie je vyrobené z recyklovaného plastu. Sú ľahko biologicky odbúrateľné a nezaťažujú tak prírodu. Neobsahujú mikroplasty.


Nivea Fresh Blends Fresh Orange a Nivea Fresh Blends Fresh Cherry

Antiperspirant v spreji s 48 hodinovým účinkom. Tieto antiperspiranty poskytujú dlhodobú ochranu,optimálne absorbuje pot. Po použití sa človek cíti sviežo a komfortne. Príjemná vôňa je len bonus. Oba tieto antiperspiranty rýchlo zasychajú na pokožke a tak nemusím dlho čakať,kým si budem môcť obliecť tričko. Nezanechávajú stopy na oblečení. Sú jemné a šetrné k pokožke a tak ich môžete kľudne používať aj každý deň. Balenie je odľahčené a obsahuje nižšie množstvo hliníka a emisií CO2.

Ja osobne mám značku Nivea veľmi rada a tieto produkty som si ihneď obľúbila. A tak ,ak si chcete užiť skvelé produkty s peknými vôňami,tak určite ich vyskúšajte. Stoja pár korún ale určite si ich obľúbite.

Všetky tieto novinky si môžete zakúpiť napríklad aj na stránkach Notino,kt. má Nivea produkty v ponuke za dobré ceny.


Komentáre

  1. Mně se hodně líbí ty sprchové gely. Musí krásně vonět.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. These products sound so fabulous! Nivea is an amazing brand and I am sure these work well and smell incredible. Thank you for sharing this!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nivea má teď super produkty, tyto jsem zatím nezkousela. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nivea nikdy nezklame a ten malinový deodorant rozhodně budu muset vyzkoušet! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten marhulovo-mangový sprcháč vyzerá naozaj lákavo, veľmi mám rada také ovocné vône. A celkovo všetky produkty vyzerajú sviežo, a pravažne také aj zvyknem v drogerke vyhľadávať, takže asi sa po nich poobzerám. Pekná recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som používala krém na tvár od Nivei ale brala by som aj tieto sprchovačky :)

    MÔJ 3 TRÍMESTER

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty sprchové gely vypadají naprosto úžasně! :) Dlouho už jsem od Nivei nic neměla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mně se líbí ten gel mango/ apricot to musím někdy zkusit :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.