Preskočiť na hlavný obsah

Líčenie očí - Kazeta Guess

Ahojte!

Pred nejakým časom som videla na instagrame nové GUESS kazety,ktoré ma zaujali a tak vám dnes ukážem práve jednu z nich.

Ja som si vybrala kazetu očných tieňov Guess Look Book Eye v odtieni 101 Smokey,ktorá obsahuje okrem 12 tieňov aj riasenku a ceruzku na oči v čiernej farbe.
Súčasťou balenia je aj zrkadlo. Čo sa týka ciest, tak túto paletku/kazetu si so sebou asi nepribalíte, keďže je dosť veľká ale doma ju určite využijete. Tiene majú pekné odtiene,ktoré dokážem využiť aj pri dennom líčení. Túto kazetu si môžete kúpiť v ďalších dvoch odtieňoch. Táto konkrétna kazeta je vhodná hlavne na dýmové líčenie. Priznám sa,že kozmetiku od textílnych značiek si väčšinou nekupujem ale tentokrát som sa nechala zlákať. S tieňmi sa pracuje dobre a ľahko sa dajú nanášať štetcom. Neopadávajú pod oči. Majú slabšiu pigmentáciu ale dajú sa pekne vrstviť čo mne osobne vyhovuje. Pri aplikácii môžete použiť aj prst, ak vám viac vyhovuje takýto spôsob. Súčasťou balenia je aj ceruzka,ktorá má dobrú pigmentáciu a ľahko sa s ňou vytvorí linka. Riasenka mi tiež vyhovuje, má dobrú kefku, ktorá dodá mojím riasam objem.

Celkovo som s touto kazetou spokojná a myslím si,že stojí za vyskúšanie. Nie je veľmi drahá a ja osobne s ňou dokážem vytvoriť krásne líčenia.

Guess prišlo na trh s kazetami aj na tvár a pery,ktoré by vám taktiež nemali uniknúť. Všetky tieto kazety sú dostupné na stránkach Elnino.

Na stránkach Elnino som si okrem tejto kazety vybrala na testovanie aj jednu podkladovú bázu pod očné tiene od značky Artdeco.
O tejto báze som toho už veľa čítala a tak som sa samozrejme chcela aj ja presvedčiť o jej kvalite. Táto krémová podkladová báza sa ľahko nanáša a skvelo pripraví viečko na aplikáciu očných tieňov. Tiene vydržia na viečku dlhšie a sú viac intenzívne. Už pri prvom použití som pochopila prečo si ju každý tak chváli. Je to vážne veľmi kvalitná podkladová báza pod očné tiene,ktorá je aj cenovo dostupná. Myslím si,že kľudne môže konkurovať aj drahším bázam,ktoré sú na trhu. Táto báza očné viečko nevysušuje a tiene sa vďaka nej stávajú aj vodeodolné. Ak používate podkladové bázy pod očné tiene, tak by ste mali určite vyskúšať aj túto.

Nakoniec by som vám rada ukázala štetec na očné tiene Royal & Langnickel Chique Rosegold.
Priznám sa,že o tejto značke som pred tým nepočula ale keďže štetcov nie je nikdy dosť, tak som rada, že ho doma mám. Rukoväť je v krásnom lesklom ružovo zlatom prevedení, kt. sa mi veľmi páči. Štetinky sú veľmi príjemné a jemnučké. Tiene sa s ním aplikujú na viečka veľmi dobre. Dajú sa s ním dobre aplikovať aj trblietavé očné tiene. Vlákna sú syntetické a vegánske. Tento štetec stojí len pár korún a tak vám nezruinuje peňaženku. Ak hľadáte dobrý štetec na očné tiene, tak by ste sa mali určite mrknúť na tento.

Myslím si,že s týmto triom čo som vám tu práve ukázala si spravíte krásne líčenie očí. Všetky tieto produkty nájdete na stránkach Elnino a ja im týmto opäť ďakujem za zaslanie produktov na testovanie.


Zaujal vás nejaký z týchto produktov? Skúšali ste už nejaký?

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. Moc krásné líčení. Ta paletka je pěkná a líbí se mi i štětec.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je jedním slovem dokonalost! Úžasné odstíny! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. What a fun beauty set! The colours inside look really beautiful. I've had that Artdeco eyeshadow primer in the past and LOVED it so much! It really does work well.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líčení je fakt skvělé, má fakt dobrou pigmentaci :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hi! I wrote you a message about possible collaboration, did you get it?

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.