Preskočiť na hlavný obsah

XX Revolution - stojí za tie peniaze?

Ahojte!

Určite ste si už všimli,že Makeup Revolution prišlo na trh s novou podznačkou XX Revolution. Ja som pred nejakým časom dostala balíček,ktorý obsahoval pár produktov od tejto novej značky a dnes by som vám rada o nich niečo napísala.

Začnem napríklad s podkladovou bázou. Som veľmi rada,že mi eshop Notino zaslal produkty priamo na moju pleť. Ja mám rozšírené póry a tak som dostala podkladovú bázu,ktorá tie póry minimalizuje. Podkladová báza Pore Fixx je ľahká a na pleti ju nie je vôbec cítiť.
Pleť dokonalo pripraví na aplikáciu makeupu a viditeľne mi zmenšila póry. S bázou makeup drží dlhšie na pleti. Báza má 30 ml a má príjemnú textúru. Cena je prijateľná a ženy,ktoré trápia rozšírené póry si túto bázu určite obľúbia.

Ďalším produktom,ktorý som si obľúbila a ktorý proste milujem je makeup Liquid Skin Fauxxdation.
Doma mám odtieň FX6,ktorý mi dokonalo sedí. Makeup nanášam na pleť pomocou hubky. Táto aplikácia je skvelá a makeup vyzerá na pleti prirodzene. Makeup má vysoké krytie ale zároveň na pleti nevytvára masku. Mne tento makeup neskutočne vyhovuje. V práci som minimálne 12 hodín a makeup vyzerá na pleti stále dokonalo. Jedine,kde sa mi makeup vytratí je okolie nosa ale tam mi makeup nikdy nedrží, keďže si často fúkam nos. Každopádne na iných miestach drží perfektne. Cena mi príde skvelá (mám doma o dosť drahšie makeupy a tie nie sú až tak dobré ako je tento).Tento makeup má zamatový finiš a určite si ho obľubíte. V ponuke je množstvo odtieňov a tak si myslím,že si nájdete ten skvelý pre vás.

Jeden produkt som dostala aj na fixáciu makeupu a to fixačný sprej pre stiahnutie pórov a matný vzhľad pleti Pore Fixx.
Tento fixačný sprej dokonalo zafixuje makeup a predĺži jeho výdrž na pleti. Nezanecháva nepríjemný pocit na tvári. Jediné čo mi nevyhovuje je rozprašovač, mohol by byť trošku jemnejší. Celkovo je ale tento sprej skvelým pomocníkom pri líčení. Cena vás opäť nezruinuje a tak si myslím,že stojí za vyskúšanie. Určite si pozrite všetky ich fikačné spreje,majú ich v ponuke dostatok a vašej pleti bude určite jeden vyhovovať.

Na vyskúšanie som dostala aj paletku očných tieňov s trblietkami Chameleon.
Táto paletka obsahuje 6 krásnych odtieňov,ktoré jednotlivo vyzerajú skvelo. Trochu ťahšie je ale tieto tiene kombinovať. Myslím si,že najlepšie vyniknú jednotlivo alebo v kombinácii s inou paletkou. Pigmentácia tieňov je skvelá a výdrž na viečku taktiež. Cena je trochu vyššia a úprimne si veľmi nemyslím,že stojí zato. Podľa mňa nájdete za tú cenu aj lepšie paletky.

Posledným produktom,ktorý doma mám je tekutý očný tieň XXCHARGED v odtieni Stimulate.

Je to krásny odtieň a okrem neho majú v ponuke ešte ďalšie tri odtiene. Tento tieň má metalický efekt,ktorý vyzerá skvelo hlavne pri večernom líčení. Na viečko sa ľahko nanáša a má skvelú pigmentáciu. Dá sa použiť samostatne ale mne viac vyhovuje ako topper na nejaký tieň. Vtedy viac vynikne. Ľahko sa odlíčuje. Ak máte radi nevšedné líčenia, tak tento tekutý očný tieň by vám nemal chýbať vo vašej výbave.

Celkovo sa mi produkty XX Revolution páčia a určite ešte nejaký vyskúšam. Čo sa týka obalov, tak tie vyzerajú dokonalo a elegantne. Ceny sú na značku Makeup Revolution trošku vyššie ale niektoré produkty, za tú cenu určite stoja. Ak vás táto značka zaujala, tak sa určite pozrite na stránky Notino,kde nájdete ich produkty. Produkty od tejto značky nie sú testované na zvieratách a sú vegánske.

Zaujala vás táto značka? Skúšali ste už od nej niečo? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

Prajem pekný deň :-)

Komentáre

  1. Everything looks really gorgeous! I especially love that palette. The colours are so pretty.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak mě nejvíce zaujal make up, protože matný finish mám ráda 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Viděla jsem ve videu u PLH, příliš mě řada nenadchla....☺

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty stíny v paletce jsou opravdu nádherné! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som asi vadná, lebo nechápem, prečo sa všetkým páčia tie obaly :D ale produkty sú určite zaujímavé, plánujem určite vyskúšať fixačný sprej a makeup :)
    Owl Heaven

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.