Preskočiť na hlavný obsah

Nivea Urban Skin

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás článok, v ktorom sa budem venovať značke Nivea. Túto značku určite dobre poznáte a ja som v posledných mesiacoch testovala pár ich produktov. To či som bola s nimi spokojná si môžete prečítať práve teraz.
Nivea_Urban_Skin_notinosk

V tomto článku sa budem venovať po dlhej dobe starostlivosti o pleť. Ja tieto články nepíšem veľmi často, keďže pleťovú kozmetiku veľmi často nestriedam. Sem tam k nej niečo pridám, sem tam niečo odoberiem. Každopádne dnes vám ukážem produkty,ktoré používam už dlho.

Začneme s čistením pleti. Raz za čas potrebuje naša pleť dôkladné čistenie a peeling. Na to som si obľúbila Detoxikačný ílový krém Urban Skin 3v1. Už z názvu môžete pochopiť, že tento krém má až tri využitia.
Môžeme ho použiť ako čistiaci krém, ktorý nám odstraňuje z pleti nečistoty.
Ako peeling, ktorý nás zbaví odumretých buniek a vyčistí nám póry.
A ako maska, ktorá nám pleť zmatní.
Všetky tri spôsoby použitia su fajn a ja ich striedam. Najčastejšie ale používam tento krém na peeling. Ten mi krásne vyčistí pleť. Tento produkt môžete používať aj každý deň.
Nivea_Urban_Skin_detox_notinosk

Pri tom čistení by som ešte ostala. Okrem tohto krému používam sem tam na čistenie aj ich Minútovú detoxikačnú masku Urban Skin Detox. Výhodou tejto masky je doba pôsobenia na pleti. Minútu si na masku nájde určite každá z nás. Táto maska pleť vyčistí a zjemňuje ju.
Nivea_Urban_Skin_miceralna_voda_notinosk

K čisteniu sa určite viaže aj odlíčenie pleti. Ja som si obľúbila z tejto rady ich Micelárnu vodu Urban Skin Detox,ktorá odlíči perfektne make-up. Nedráždi pleť a ani oči. Zároveň nám ale pleť aj hĺbkovo čistí a zmatňuje ju. Po použití nie je cítiť na pleti žiadny nepríjemný mastný pocit. Nemá žiadnu vôňu a tak nedráždi ani nos. Je vhodná aj na odlíčenie očí. Táto micelárna voda sa nemusí oplachovať (každopádne ja každú micelárku oplachujem).

Ak máme pleť vyčistenú,tak nastupujú na rad krémy. Krémy používam ráno aj večer. Ráno som si obľúbila Antioxidačný denný krém Urban Skin Defence. Večer používam Antyoxidačný nočný krém Urban Skin Detox. Táto dvojka si skvelo rozumie a ja som si ich veľmi obľúbila. Oba majú skôr gélovú konzistenciu ako krémovú. Majú príjemnú vôňu a zelenú farbu. Denný krém hydratuje 48 hodín, chráni našu pleť pred vonkajšími vplyvmy a obsahuje SPF 20 a tak nás chráni aj pred slnečným žiarením. Nočný krém nám pleť regeneruje počas spánku, opäť nám pleti hydratuje a zanecháva nám pleť čistú a vyhladenú. Tieto dva produkty sa skvelo dopĺňajú a celkovo robia mojej pleti veľmi dobre.
Nivea_Urban_Skin_kremy_notinosk

Na stránkach Notino si môžete kúpiť darčekový set Nivea Urban Detox, ktorý obsahuje práve tieto dva krémy a aj micelárnu vodu za super cenu.

Rada Urban Skin je podľa mňa veľmi vydarená a ja som s produktami z tejto rady spokojná. Celkovo sa dopĺňajú a pleť zanechávajú čistú a zmatnenú.

Komentáre

  1. Celkem se mi tahle řada líbí a ráda bych něco vyzkoušela.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tady tyto produkty mě v drogerii zaujaly, nicméně, co se týče skin care produktů, tak asi taky spíše střídám pořád ty stejné. Ale líbí se mi ta gelová konzistence krémů, to mám nejraději. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jediné čo za seba môžem odporúčať je jednoznačne pleťový krém. Mne osobne veľmi pomohol hlavne vďaka gélovej konzistencii - neostala som po ňom mastná, ale hydratované a zanechal veľmi pekný až matný finish na pleti.
    BarsVee┃A Brief Inquiry Into University Life - BarsVee na Instagrame🌸

    OdpovedaťOdstrániť
  4. This sounds like a really good line of products! Nivea is usually really impressive.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, měla jsem loni masku z této řady, ale obal byl zcela jiný..., byla fajn. Nejvíce mne asi zaujala ta micelárka. Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tuhle řadu jsem neměla a ráda bych ji vyzkoušela :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tuhle řadu včetně krémů od Nivei používám už od Vánoc a nemůžu si produkty vynachválit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ano, tahle řada mě také oslovila, vypadá vážně zajímavě a určitě si ji pořídím. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.