Preskočiť na hlavný obsah

Foamie

Ahojte!

Dneska by som vám rada ukázala značku,ktorú mám doma už dlhšie ale ešte som o nej nikde nepísala. Úprimne ani neviem, že prečo som o nej nepísala skôr. Každopádne dneska prišiel ten čas.

Značka Foamie sa snaží byť ekologická a tak vytvára produkty bez plastov. Produkty neobsahujú silikóny,parabény,farbivá a minerálne oleje. Značka je veganská a samozrejme nie je testovaná na zvieratách.
foamie_notinosk

Táto značka ponúka hubku s čistiacou krémovou penou, tuhý šampón a tuhý kondicionér.
Foamie  Hubka s čistiacou krémovou penou je v podstate klasická hubka na umývanie,ktorá navyše obsahuje vo vnútri krémovú penu s čistiacou kockou.
foamie_huba_notinosk

Táto hubka vydrží cca 30 umytí. Samozrejme to záleži aj na vás a na tom koľko si tej peny pri jednom sprchovaní dáte. Pri umývaní vytvára hubka bohatú penu, pokožku umýva a hydratuje ju. Pokožka je po použití hebká na dotyk. Foamie ponúka viacero druhov a ja mám doma ovocnú verziu, ktorá proste dokonalú sladkú,ovocnú vôňu. Princíp tejto hubky je jednoduchý, stačí ju len namočiť, stlačiť a potom si už len užívať bohatú penu. Táto hubka je podľa mňa skvelá hlavne na cesty,keďže sa nám nikde produkt nevyleje a v kufri nám zaberie minimum miesta. Hubka obsahuje aj praktickú šnúrku,ktorá vám umožní hubku kdekoľvek zavesiť a nechať ju uschnúť.
foamie_huba_notinosk

Za mňa je to fajn produkt, ktorý som si dosť obľúbila. Určite si kúpim aj ďalšie verzie. Zaujali ma hlavne exfoliačné hubky.

Ďalším produktom, kt. doma mám je tuhý šampón Shake Your Coconuts.
foamie_tuhy_sampon_notinosk

Tento tuhý šampón je určený pre normálne vlasy. Umývanie vlasov tuhým šampón je iné ako s klasickým, každopádne ja si to umývanie užívam. Tuhý šampón nám spraví vo vlasoch penu ale nečakajte ju takú,ako ste zvyknuté pri klasických šampónoch. Každopádne je jej dostatok nato, aby som si umyla poriadne vlasy ale aj pokožku hlavy. Po použití sa dá opäť jednoducho zavesiť do sprchy a tam ho môžeme nechať voľne uschnúť. Jeden tento šampón vydrží cca 25 umytí. Moje vlasy po jeho použití krásne hebké,lesklé a skvelo držia svoj tvar. Bonusom je dokonalá kokosová vôňa, ktorá je priam božská.
foamie_tuhy_sampon_notinosk

Ak túžite po zmene a chcete niečo urobiť aj pre planétu, tak by ste sa určite mali pozrieť na značku Foamie. Je dostupná napríklad aj na stránkach Notino.

Komentáre

  1. No tá hubka - mám averziu voči takýmto veciam - akosi nechápem ich zmysel - ved sprchový gél si jednoducho nanesiem na ruky a tak sa umývam. Načo ešte hubka?? Neviem... no nikdy som žiadnu nepoužívala - aj ked táto vyzerá pekne... neláka ma to.
    Ale ten suchý šampon naopak - sa mi páči - konečne verzia s praktickou šnurkou, aby sa to dalo kdesi zavesit a volne vyschnut. To snád raz vyskúšam.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. How interesting! I've never tried a solid shampoo before but my one friend swears by them!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta hubka se mi docela zalíbila. Je to skvělý nápad.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám houbičky naopak velmi ráda, já prostě neumím jen tak v rukou pořádně namydlit sprchový gel, abych byla spokojená. :-D

    Lucka z Seriouszone

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hubky mám veľmi rada! Minimálne v rámci exfoliácie pokožky sú super :)

    BarsVee┃Moja skincare so značkou Himalaya - BarsVee na Instagrame🌸

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.