Preskočiť na hlavný obsah

Všade samé masky

Prajem vám pekný deň.

Dneska by som sa rada bavila o maskách,ktoré ja tak veľmi zbožňujem. Teraz keď som doma,tak masky používam ešte častejšie a dnes by som vám rada ukázala pár značiek,ktoré som si obľúbila.
Musím sa priznať,že ja mám na masky väčšinou štastie. Zatiaľ mi sadla snáď každá. Samozrejme,niektoré sú lepšie a niektoré zase horšie. V dnešnom článku by som vám rada ukázala tie lepšie, ktoré sú dostupné na stránkach Notino,kde si ich ja kupujem.

Začnem značkou Garnier,ktorá ma na trhu jedne z najlepších masiek. Značka Garnier má masky za prijateľné ceny a ich efekt ma nikdy nesklamal. Najviac som si obľúbila ich masky pod oči (tie nám dokážu dokonalo pomôcť s kruhmi pod očami) a mixovacie masky.

Ďalšiou značkou,ktorá by vám určite nemala uniknúť je značka Mizon.V ponuke majú rôzne masky a určite si tam každá z vás vyberie tú správnu pre svoju pleť. Ja som si minule kúpila trošku viac ich textílnych masiek a som s nimi veľmi spokojná. S pleťou spravia to čo sľubujú a stoja len pár korún.

Masky Nivea sú ľahko dostupné a ich masky mi vyhovujú. Opäť sa radia k lacnejším maskám,ktoré spravia svoju robotu veľmi dobre.

Naposledy som testovala novinku od značky L´Oréal Paris Hyaluron Specialist,ktorá obsahuje kyselinu hyalurónovú. Na tejto maske je zaujimavé to,že je z ultra tenkej 0,3mm japonskej bavlny,ktorá sa neskutočne dobre prispôsobí kontúram tváre.

Klasika,ktorú si kupujem pravidelne a veľmi rada je určite značka Kocostar. Ak ste od nej ešte žiadnu masku nemali,tak robíte neskutočnú chybu. Ich masky sú pre mňa jedinečné a neskutočne príjemné. Vždy si pri nich skvelo oddýchnem a mám ich celkovo veľmi rada.Zaujímavé na nich je,že jedna maska sa skladá z 12 plátkov,ktoré si môžete dať kdekoľvek to potrebujete.

Nedávno som sa dala obalom zlákať na kúpu masky značky Mad Beauty. V ponuke majú masky s rôznymi motívmi Disney postavičiek. Ja osobne som si kúpila Disney Villains Ursula. Čo sa týka efektu masky,tak s tým som celkom spokojná. Bohužiaľ maska na tvári nevyzerá až tak dobre ako som si myslela. Každopádne na pobavenie je fajn. Len som myslela,že tá maska bude vyzerať na tvári lepšie.

Na pobavenie tu mám ešte bublinkové masky od značky Eveline Cosmetics. Bublinky pleť jemne masírujú a čistia. Tento efekt je na pleti veľmi príjemný a masky stoja len pár korún a tak si myslím,že stoja za vyskúšanie (aspoň pre ten príjemný pocit pri používaní masky).

Týmto by som asi ukončila dnešný článok o textilných maskách na pleť. Myslím si,že si z týchto značiek a masiek vyberie každá z vás presne tú,ktorú si obľúbi a ktorú si hlavne obľúbi vaša pleť. Ja vám tieto značky a masky môžem len a len odporúčať.

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Textilné masky sa snažím nepoužívať kvôli zníženiu produkcie odpadu, ale niektoré ma zaujali tak možno urobím výnimku :)

    BarsVee

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Masky na obličej jsou moje závislost, mohla bych každý den zkoušet nějakou jinou! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. The Ursula mask looks really cool. What a great idea! This is certainly a wonderful time to pamper yourself with skin care and masks!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím povedať, že mne masky od Garnier nesadli úplne. Mala som nejakú textilnú hydratačnú, ale tá mi pleť vysušila na šupinky, proste des. A po tejto skúsenosti nemám chuť siahať po nich ďalej.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Garnier masky jsem zkoušela, ale za mě teda nic moc. Byli moc nasáklé, což mě vůbec nevyhovovalo.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.