Preskočiť na hlavný obsah

Maybelline novinky

Ahojte!

Značku Maybelline vám určite nemusím predstavovať. Je to známa značka,ktorá je na trhu už veľmi dlho. Ja osobne používam dosť produktov práve od tejto značky a dneska by som vám rada nejaké ukázala.

Pred nejakým časom prišla táto značka na trh s novým makeupom Dream Urban Cover,ktorý má mať vysoké krytie. S tým úplne nesúhlasím. Krytie má fajn ale povedala by som,že je skôr stredné. Ak potrebujete vysoké krytie, tak tento makeup ho určite nemá. Každopádne samotný makeup je veľmi príjemný. Ľahko a rýchlo sa nanáša a pekne sa pleti prispôsobí. Obsahuje aj SPF 50, čo sa určite hodí práve teraz v jari. Balenie makeupu mi vyhovuje, je jednoduché ale pritom pekné. Makeup nezanecháva nepríjemný pocit masky a na pleti vydrží v podstate celý deň.
Tento makeup nanášam na pleť väčšinou hubkou ale dá sa naniesť aj prstami. Len na to potrebujete trošku viac praxe. Každopádne aj tými prstami sa dá na pleť krásne naniesť a výsledný efekt je veľmi prirozdený. Na pleti zanecháva matný efekt. Ak hľadáte ľahký makeup so stredným krytím,tak táto novinka by vám nemala újsť.
Dream Urban Cover je na trhu za fajn cenu a myslím si,že stojí za vyskúšanie. Balenie má 30 ml. Ja mám odtieň 095 Fair Porcelain,ktorý sa mi po zime hodí.

Ďalšou novinkou,ktorá nie je úplne novinka je krémový rúž Color Sensational, ktorý je na trhu už dlhšie ale nedávno rozšíril svoje odtiene. Sú nimi 133,166,222,233,333,344,411 to znamená,že na trhu je už 17 odtieňov. Ja som si rozšírila svoju zbierku rúžov o odtieň 233 Pink Pose,ktorá sa dokonalo hodí blondínkam.
Tento rúž je príjemný,ma krémovú konzistenciu a skvelú pigmentíciu. Pery hydratuje a zároveň ich ošetruje. Výsledný efekt je saténový. Celkovo mi tento rúž vyhovuje. Má príjemnú vôňu a na perách vyzerá veľmi dobre. Čo sa týka výdrže,tak tá je celkom v pohode. Má výdrž ako ostatné takéto rúže. Samozrejme nevydrží celý deň ale na perách sa postupne počas dňa stráca. Momentálne si tieto rúže môžete kúpiť na Notinu za fajn ceny,tak ak vás láka nejaký odtieň,tak smelo do jeho nákupu.

Na trh uviedli pred nejakým časom aj novú riasenku The Falsies Lash Lift v odtieni Black. Na tejto riasenke ma zaujal obal,ktorý vyzerá skvelo a hlavne ma zaujal aplikátor,ktorý má tvar presýpacích hodín. Je to dobrý aplikátor, s ktorým sa ľahko pracuje. Stačí len jedná vrstva a riasy vyzerajú hustejšie a výraznejšie. Riasy nezlepuje a výsledný efekt sa mi páči. Neopadáva,nerozmazava sa a vydrží celý deň. Za mňa spokojnosť.

Okrem toho značka Maybelline rozšírila odtiene aj ceruzkám na obočie Brow Ultra Slim (tú mám veľmi rada) o tri odtiene - LG Blond, SF Brown, WA brown (to znamená,že na trhu je už 6 odtieňov).
O dva odtiene (02,30) sa rozšíril aj makeup Affinition. Rozšíril sa aj korektor Age Rewind o odtiene 03 a 06.




Zaujala vás nejaká novinka? Skúšali ste už niečo z toho? Máte radi značku Maybelline?

Komentáre

  1. What a shame that the coverage wasn't full! I don't like when products claim to be one thing but are totally different. Thank you for sharing your honest thoughts on these items!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám ráda jejich řasenky. Ani tahle nevypadá špatně, taky se mi líbí její obal a ten tvar kartáčku mám též ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mňa by zaujímal podtón toho make-upu, to je pre mňa dosť dôležité. Radila by si ho k tým ružovým, žltým alebo neutrálnym?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta řasenka vypadá hodně dobře, podívám se po ní! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.