Preskočiť na hlavný obsah

Krásna so značkou Benefit

Ahojte!

Dneska tu mám opäť článok plný noviniek. To,že mám značku Benefit rada,ste si už u mňa mohli všimnúť. Už dlhšiu dobu s nimi spolupracujem a tak mi z času na čas zašlú aj ich novinky a ja sa musím priznať,že ešte som nenašla jeden produkt,ktorý by mi nevyhovoval.

Dnes vám ukážem 4 novinky,ktoré stoja určite za vašu pozornosť. To,že je Benefit značka,ktorá je dokonalá na obočie vám určite nemusím vravieť. Ich produkty na obočie sú jedné z najlepších a tak som bola veľmi rada, keď mi zaslali ich najnovší prírastok. Brow Styler je multifunkčný produkt na obočie, ktorý obsahuje ceruzku a púder.

S oboma verziami sa mi skvelo pracuje. Aplikácia je jednoduchá a nemusíte sa báť ani púdru. Má super aplikátor,ktorý nám pekne pomôže vyplniť obočie. Vosková ceruzka nám zase dokonalo vytvaruje obočie. Oba produkty sa dajú použiť súčastne ale môžete si pri úprave vybrať aj len jeden z nich. Je to len a len na vás. Ja väčšinou používam kombináciu oboch produktov,takto mi to najviac pri úprave môjho obočia vyhovuje.


Ja mám doma odtieň 2.5 Neutral Blonde,ktorý mi skvelo sedí. Na trhu majú až 12 odtieňov a tak si tam určite vyberie každá z vás ten pravý odtieň pre seba.

Ja osobne zbožňujem ich podkladovú bázu The POREfessional,ktorá dokonalo minimalizuje rozšírené póry. Kupujem si ju pravidelne a som s ňou veľmi spokojná. Myslela som si,že Benefit už túto bázu nedokáže tromfnúť ale opak je pravdou. Na trh prišli s novou hydratačnou bázou The POREfessional Hydrate Primer.

Táto báza je dokonalá pre každú z nás, ktorej chýba hydratácia. Na pleti je ľahká a rýchlo sa prispôsobí pleti. Hydratuje a osviežuje pokožku. Minimalizuje póry a jemné vrásky. Báza má prirodzený efekt a obsahuje kyselinu hyalúronovú a bambucké maslo. Makeup s ňou vydrží na pleti dlhšie. Na vyskúšanie si môžete kúpiť aj mini verziu ale verím v to,že až túto bázu vyskúšate,tak budete chcieť aj plné balenie.

Ďalším produktom,ktorý používam skoro pri každom svojom líčení je korektor Boi-ing Cakeless.

Má skvelú kryciu schopnosť a dokonalo kryje aj tmavé kruhy pod očami. Nezaliezava do vrások a nevysušuje očné okolie. Na pleti (pod očami) vydrží celý deň a nevytvára nepríjemný pocit. Po použití tohto korektoru nebudete mať ten nepríjemný pocit krusty. Je vhodný na zakrytie akýchkoľvek nedokonalostí pleti. Opäť ponúkajú aj mini balenie.

Poslednou novinkou,ktorá prišla na trh ešte len pred nejakým časom je určite ich nová lícenka Georgia.

Táto lícenka je neskutočne krásna a dokonalá. Má zlato-broskyňovú farbu a myslím si,že teraz na jar a v lete bude naprosto skvelým spoločníkom. Ľahko sa s ňou pracuje a na pleti vyzerá skvelo. Ja som po nej túžila hneď ako som ju videla na zahraničných stránkach a som veľmi rada,že ju doma mám. Táto lícenka má aj neskutočnú broskyňovú vôňu.


Všetky tieto produkty sú dostupné na stránkach SephoraČo vravíte na tieto produkty? Zaujali vás? Máte radi značku Benefit?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. I absolutely love Benefit products! The PoreFessional is one of the best items, for sure!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné líčení :) Já od Benefitu zkoušela jen gel na obočí a byl super.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten finálny look je krásny! Už by som vážne mohla vyskúšať niečo na obočie od benefitu, ale bojím sa, že to bude také skvelé, ž mi to zruinuje peňaženku :D
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líčení s těmito produkty se ti moc povedlo! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.