Preskočiť na hlavný obsah

Aby blond vlasy neboli žlté

Ahojte!

Ako blondínka používam fialové šampóny,kondicionéry atď. Za tých pár rokov som vyskúšala už množstvo produktov práve na blond vlasy a dneska by som vám ukázala svoje posledné prírastky do rodiny.

Najväčším problémom blondínok je, že dosť často vlasy dostávajú nepekný žltý nádych,ktorý nevyzerá veľmi dobre. Práve na boj s nežiaducími žltými odtieňmi nám pomáhajú produkty,ktoré tieto nežiaduce tóny neutralizujú. Ja som si minule objednala dva produkty práve na boj s týmito žltými odtieňmi. Prvým je šampón L´Oréal Professionnel Serie Expert Silver - strieborný šampón neutralizujúci žlté tóny.

Šampón čistí pokožku hlavy, umýva vlasy a zanecháva krásne vlasy. Vlasy nie sú po tomto šampóne vysušené, naopak sú hebké a jemné na dotyk. Vlasy tento šampón regeneruje a vyživuje ich. Po použití šampónu na vlasoch neostavajú žiadne žlté tóny. Tento efekt je viditeľný už pri prvom použití. Ja som si kúpila hneď veľké 500 ml balenie, ktoré obsahuje aj praktickú pumpičku. Osobne kúpu tohto šampónu vôbec neľutujem. K tomuto šampónu som si zakúpila aj kondicionér L´Oréal Professionnel Serie Expert Silver

Kombinácia týchto produktov je skvelá. Vlasy vyzerajú celkovo zdravšie, ľahko sa rozčesávajú a dodávajú im potrebnú výživu.Vlasy majú dokonalú farbu a krásny lesk. Po týchto produktoch je dosť vidieť rozdiel vo farbe vlasov. Pekne ich zosvetľujú a dodávajú im chladný tón. Kondicionér si nechávam na vlasoch dlhšie pre ešte intenzívnejší výsledok. Nemusíte sa báť ani zafarbenia vlasov do fialova. Ja osobne som to na vlasoch nespozorovala ale na internete som čítala,že niektorým ženám zanechal jemný fialový nádych,ktorý sa časom vymyl.

Ak chcete trošku investovať do svojích blond vlasov a klasické drogérkové produkty vám nevyhovujú,tak vyskúšajte toto duo. Určite nebudete ľutovať. Ja som veľmi spokojná a sú spokojné aj moje vlasy. Výsledný efekt je priam dokonalý a neľutujem,že som si za túto starostlivosť trochu priplatila.

Staráte sa nejako špeciálne o svoje blond vlasy? Používate produkty na neutralizáciu žltých tónov?

Komentáre

  1. It is so important to choose the right products when your hair is coloured! What a great post!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem za tento článok!!! Fialový od Schaumy mi vôbec nesadol ale po tomto jednoznačne mrknem!

    Viki z blogu BarsVee🌸 - INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám vlasy černé, ale věřím, že využitelnost produktu pro blondýny bude vysoká! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já teď používám fialový šampon od Dove. I jejich kondicionér a jsem taky velmi spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Toto som ešte neskušala, ale už asi rok používam od Loreal Colorista fialovy šampon a to je topka. Lepši som nikdy nemala, fakt neutralizuje žltost a vlasy su až také striebriste, ked si ich pravidelne s nim umyvam.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.