Preskočiť na hlavný obsah

Neutrogena masky

Ahojte!

To,že ja masky zbožňujem už dávno viete. Používam ich pravidelne a teraz ich používam ešte viac,keďže som doma a mám aj viac času. Dneska by som vám rada ukázala masky,ktoré som si obľúbila ale ktoré nie sú prekvapivo na pleť.
neutrogena_masky_notinosk

V dnešnej dobe si každý z nás viac umýva ruky(ja si ich umývam aj normálne veľmi veľa,keďže pracujem v reštike) a tým pádom si ich aj viac namáhame. Práve preto,je teraz dosť potrebné aby sme sa o ruky aj viac starali. Okrem klasických krémov na ruky,ktoré určite každá z nás bežne používa, vám odporúčam používať aj masku na ruky. Práve dnes by som vám rada ukázala jednu masku,ktorú som si veľmi obľúbila.

NEUTROGENA Nórska receptúra Regeneračná CICA maska na ruky
neutrogena_maska_na_ruky_notinosk

Táto jedna maska by sa mala rovnať 1 týždňu používania krému. Regeneruje pokožku rúk už pri prvom použití. Je vhodná aj pre citlivú pokožku. Dodáva rukám potrebnú hydratáciu a upokojuje pokožku.
Požitie je veľmi jednoduché. Ako to už býva pri všetkých maskách,tak aj tu pri tejto je dôležité si najprv dôkladne umyť a usušiť ruky. Druhým krokom je nasadenie rukavíc,ktoré majú šnúrku. Ňou si rukavice upevníme na rukách. Potom už len počkáme 10 minút. Rukavice si dáme dole a užívame si ich hebkosť. Masku nie je nutné oplachovať. Zvyšky masky si vmasírujeme do pokožky až kým sa nevstrebá.

Skúšala som rôzne masky na ruky a táto patrí k jedným z tých najlepších. Efekt hydratovaných rúk je dlhodobejší a je ho vidno hneď po prvom použití tejto masky.

Keď sme už pri tých maskách,tak Neutrogena prišla na trh aj s maskou na nohy. Ak stojíte na nohách v práci,tak dlho ako ja,tak máte určite doma zásobu masiek aj na nohy. Tie dokážu aspoň trochu zregenerovať unavené nohy. Aj keď momentálne nechodím do práce,tak nohy sú ešte stále zničené a tak si masku vždy rada doprajem. Neutrogena Nórska receptúra Regeneračná CICA maska na chodidlá intenzívne vyživuje a pomáha regenerovať pokožku.
neutrogena_maska_na_nohy_notinosk

Po použití masky sú chodidlá jemnejšie a hladšie. Pomáha aj s popraskanými pätami. Je vhodná aj pre citlivú pokožku. Použitie je také ako pri maske na ruke,s tým rozdielom,že si ju dávate na nohy.

Ja som s oboma maskami veľmi spokojná a určite si ich budem kupovať pravidelne. Značka Neutrogena má veľa produktov,ktoré stoja za vyskúšanie a dosť z nich sú dostupné na stánkach Notino,odkiaľ ja dosť často nakupujem.

Aké produkty od Neutrogeny máte radi? Poznáte tieto masky? Skúšali ste ich?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Ooh a hand mask is SUCH a great idea. My hands have been so dry (despite constantly putting on lotion) thanks to washing them so frequently. I'll have to look into this in future!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Žádnou jejich masku jsem neměla, ale měla jsem krém na ruce a ten byl super. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta maska na hydrataci rukou mě zaujala, asi ji pořídím příteli, protože má teď úplně zničenou kůži na rukou, suché ruce z práce. A tohle by mu mohlo pomoci. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadají dobře, masky na obličej patří k mým nejoblíbenějším produktům. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.