Preskočiť na hlavný obsah

Garnier novinky

Dneska by som vám rada ukázala posledné novinky od značky Garnier, ktoré som testovala. Konkrétne tu mám dva produkty,ktoré som si dosť obľúbila. Jeden je na pleť a ten druhý na vlasy.
Garnier_notinosk


Garnier Hair Milk Mask Restoring Honey
Garnier_hair_milk_notinosk
Táto maska patrí medzi moje najobľúbenejšie masky na vlasy aké doma mám. Je to maska s mliečnou textúrou z 98% prírodného pôvodu a použitie je rýchle a ľahké. Keďže mám doma sprchu,tak sa priznám, že využívam skôr masky a kondicionéry,ktoré nemusím mať na hlave cca 30 minút. Samozrejme sem tam si dávam aj takéto ale pri bežnom umývaní vlasov uprednostňujem tie,ktoré stačí naniesť na vlasy a hneď ich môžem aj opláchnuť. Práve takáto je táto nová maska od Garnier. Má tekutejšiu textúru,ktorá mne osobne vôbec nevadí. Ľahko si ju na vlasy dám a už pri prvom použití cítim,že sú moje vlasy oveľa lepšie. Zbytočne ich nezaťažuje, neobsahuje silikóny a vlasy sa ľahko rozčesávajú. Celkovo vyzerajú vlasy zdravo a krásne jemne voňajú po mlieku a mede. Táto konkrétna maska je určená na veľmi poškodené vlasy s rozštiepenými končekami. V ponuke potom ešte majú aj druhú verziu s ricinovým olejom,ktorá je určená pre vlasy,ktoré vypadávajú.
Celkovo som z tejto masky unesená - vlasy sú hebké na dotyk a sú dostatočne vyživené. Výhodou je,že masku si môžete dať až ku korienkom ale napriek tomu nespôsobuje rychlejšie mastenie vlasov. Ak hľadáte prijemnú masku,ktorá vám ušetrí čas v sprche, tak určite siahnite po tejto. Je vhodná pre všetky typy vlasov - aj na tie farbené ako sú moje.

Garnier_odlicenie_notinosk
Ja osobne nemám rada na odlíčenie mlieka ale táto kombinácia mlieka a micelárnej vody mi neskutočne vyhovuje. Rýchlo a ľahko odličí makeup a zároveň mi pleť aj hydratuje. Po použití nie je pleť napnutá a nezanecháva ani nepríjemný mastný pocit. Nanáša sa ľahko pomocou tampónu na potrebné miesta. Neštípe v očiach a ľahko si poradí s každým makeupom bez zbytočného drhnutia.
Na obale píšu,že ju nie je potrebné oplachovať. Ja ju ale tak či tak oplachujem. Odlíčenie je len prvý krok v mojej starostlivosti o pleť. Takže vždy si pleť po odlíčení oplachujem.

Momentálne mám doma ďalšiu novinku od Garnier, ktorú teraz testujem a čoskoro si o nej budete môcť prečítať.

Prajem pekný deň.
S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. I hadn't heard of a micellar and milk combination! What a unique product. I really enjoyed hearing your thoughts on it.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujala mě micelární voda s hydratačním mlékem. Je to skvělý nápad, ale taky se po odlíčení zvyknu oplachovat.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta maska vypadá moc dobře, obecně jsem s Garnier produkty byla vždy spokojená, takže určitě vyzkouším! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Konečne niekto vymyslel kombináciu micelárky a odličovacieho mlieka. Funguje dobre aj na oči? Neštípe v nich?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj. V očiach ma neštípe a poradí si s ich odlíčením. Každopádne vodeodolný makeup nepoužívam,takže ten neviem či odlíči :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.