Preskočiť na hlavný obsah

Dokonalé obočie

Ahojte!

Dneska si povieme niečo o obočí a jeho úprave. Povedzme si to narovinu, v dnešnej situácii je v podstate jediné čo vidíme na tom druhom jeho obočie a oči. Práve preto by sme ich mali mať dokonalo upravené. Obočie nám tvorí základ našej tváre a tak by sme si ho mali vždy upravovať. Ja sa snažím mať obočie vždy upravené.
obocie_notinosk

Ja som ale v tomto tak trochu začiatočník. Myslím v tom,že aj keď si obočie upravujem, tak obdivujem ženy, ktoré si ho doma dokážu aj samé nafarbiť. Do toho by som ja osobne nešla, pretože sa bojím,že by som vyzerala hrozne. Každopádne napríklad aj moja švagriná si obočie farbí sama doma a vyzerá to super. Človek si po nafarbení obočia farbou nemusí už až tak veľmi obočie upravovať každý deň. Ak by ste predsa len chceli vyskúšať domáce farbenie obočia, tak sa určite pozrite na Notino, kde majú veľkú ponuku práve farieb na obočie.

Ja by som sa dneska ale chcela venovať úprave obočia ako takej. V dnešnej dobe máme na trhu rôzne produkty na obočie a určite si každá z nás vyberie presne to prevedenie, ktoré nám bude vyhovovať.
Ja väčšinou používam na úpravu ceruzky na obočie v kombinácii s gélom. Čo sa týka značiek, tak ja používam skoro pri každej úprave značku Benefit, ktorá patrí k jednej z najlepších značiek na trhu. Doma mám skoro každý produkt na úpravu obočia,práve od Benefitu. Ak chcete ale ušetriť, tak nájdete na trhu aj od lacnejších značiek dobré produkty. Ja mám napríklad rada Maybelline Brow Ultra Slim,ktorá je dosť podobná Precisely,my brow pencil od Benefitu.

Samotná úprava obočia je v podstate jednoduchá a každou úpravou si určite nájdete ten správny grif. Na začiatku vám to možno bude trvať dlhšie ale časom vám úprava obočia zaberie len chvíľku. S ceruzkami sa väčšinou pracuje lepšie ako s púdrom. Pomocou ceruzky si dokážeme pekne vyplniť a vytvarovať obočie podľa našich predstáv. Na záver skoro vždy používam bezfarebný gél,ktorý nám doupraví tvar obočia a zafixuje ho. Zručnejšie môžu použiť pri úprave aj púder (ja ho momentálne dosť často používam v kombinácii s ceruzkou)ale je potrebné si dať väčší pozor pri nanášaní.

Postup:
Na začiatku si vždy obočie vykefujem a poprípade vytrhám nežiaduce chĺpky.
Pomocou ceruzky si obočie dopĺňam jemnými čiarkami,ktoré dokresľujem krátkymi ťahmi.
Na koniec obočie opäť učešem do požadovaného tvaru a zafixujem ho bezfarebným gélom na obočie.
Pre zvýraznenie používam pod obočie rozjasňovač.

Pri voľbe odtieňa ceruzky buďte opatrné. Zle zvolený odtieň vám môže viac uškodiť ako pomôcť. Blondínky by mali mať obočie o odtieň až dva tmavšie ako vlasy. Brunetky a čiernovlásky by mali mať zase obočie o dva odtiene svetlejšie.

Ak chcete mať doma jeden multifunkčný produt,tak Benefit má napríklad na trhu jeden produkt, ktorý spája viacero produktov do jedného a to Brow Contour Pro, kde máte 4 ceruzky a každá je určená na niečo iné. Táto multifunkčná ceruzka obsahuje svetlejší odtieň,tmavší odtieň,definujúci korektor a rozjasňovač. S týmto produktom si vážne rýchlo a ľahko upravíte svoje obočie.
brow_contour_pro_notinosk

Ak by ste mali na mňa nejaké otázky ohľadom obočia,tak mi ich kľudne napíšte tu dole do komentárov. Ja mám na vás jednu otázku a tou je: Upravujete si obočie? Čo na jeho úpravu používate?

uprava_obocia_notinosk

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Momentálne na obočie najradšej používam od NYX Can't Stop Won't Stop, nakoľko mal Douglas výpredaj a neviem si ten gél vynachváliť. Nič iné mi používať netreba. Ale aj tieto produkty vyzerajú zaujímavo :)

    BarsVee

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš obočí moc hezky udělané, věřím, že produkty jsou super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já používám pár let gelovou řasenku na obočí od L´oreál a neměnila bych.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.