Preskočiť na hlavný obsah

NYX Professional Makeup

Ahojte!

Minulý mesiac som si kúpila pár veci,ktoré som ešte doma nemala a dneska by som vám dve z nich rada ukázala. Značku NYX Professional Makeup vám určite nemusím predstavovať. Je to značka,ktorá je na trhu už dlho a mňa zlákali dva produkty,ktoré som si v podstate ihneď obľúbila.
NYX_professional_makeup


To,že si často kupujem veci z dekoratívky ste si už určite všimli. Rada skúšam nové produkty a keď mi minule došiel makeup,tak som sa rozhodla, že vyskúšam nejaký, ktorý som ešte doma nemala. Po dlhšom hľadaní ma zaujal jeden práve od značky NYX. Nie je to síce nejaká novinka ale podľa popisu sa mi zapáčil a tak som si povedala, že prečo nie. Ja osobne nepotrebujem nejaký silno krycí makeup, keďže mám v podstate bezproblémovú pleť. U mňa je dôležité skôr to,aby ten makeup bol na svojom mieste celý deň. Pracujem cca 12-13 hodín denne a niekedy aj dlhšie a tak chcem aby som vyzerala dobre ráno ale aj večer. Dobrú výdrž som našla práve v makeupe Born To Glow! 
born_to_glow_notinosk

Mám rada matujúce makeupy ale zase obľubujem aj tie rozjasňujúce. A práve tento je rozjasňujúci, ktorý vám urobí krásny efekt na pleti. S týmto makeupom vyzerá pleť mladšie, zdravšie a je krásne rozjasnená. Je to makeup, ktorý budem určite často používať v teplejších mesiacoch,kedy siaham po rozjasňujúcich makeupoch najčastejšie. Každopádne aj v zime urobí veľa parády a ja som si ho veľmi obľúbila. Je tekutý ale veľmi ľahko sa s ním pracuje. Ja používam na zapracovanie makeupu v poslednej dobe iba hubku a to mi veľmi vyhovuje. So štetcom som ho neskúšala (musím si kúpiť nejaký nový) ale myslím si, že tento makeup nebude mať problém ani s ním. Čo sa týka hubky, tak s ním si rozumie dokonalo. Nevytvára na pleti mapy a krásne sa dá rozotrieť. Na pleti vyzerá prirodzene a na pleti ho nie je vôbec cítiť. Čo sa týka výdrže, tak s tou som spokojná. Drží na svojom mieste celý deň. V okoli nosu sa mi ale zotrie,keďže mám v zime v podstate permanetne nádchu. To ale zase nie je chyba makeupu. V okolí nosu mi proste teraz nevydrží žiaden. Ja mám doma odtieň 1.3 Light Porcelain, ktorý mi teraz v zime dokonalo sedí. Je vhodný pre bleduľky ako som ja. Nemá žltý podtón a pleti sa krásne prispôsobí. Ak hľadáte ľahký makeup so stredným krytím,tak by ste mali určite siahnuť po tomto.
swatch_born_to_glow

Druhým produktom od tejto značky je tekutý matný rúž Liquid Suede ᵗᵐ Cream v odtieni 09 Tea Cookies,ktorý si získla hneď moje srdce.

liquid_suede_notinosk

Čo sa týka odtieňu,tak ten je proste dokonalý. Je to krásna farba a veľmi pekne vyzerá na perách. Mne ako svetlému typu s blond vlasmi pristane. Čo sa týka rúžov, tak väčšinou preferujem tie s matným finišom. Práve preto som siahla po tomto rúži. Na perách urobí krásny matný efekt ale nezanecháva ich vysušené. Na perách rýchlo zasychá a má skvelú pigmentáciu. Stačí ho použiť iba málo a pery krásne zvýrazní. Podľa opisu by mal byť vodeodolný, vo vode som s ním nebola ale čo sa týka pitia, tak to prežil. Výdrž je tiež dobrá ale celý deň nevydrží. Každopádne z pier sa stráca pekne postupne a tak to nie je nejako drasticky vidieť. Stačí si ho len po pár hodinách trochu upraviť. Textúra rúžu mi vyhovuje. Ja osobne mu nemám čo vytknúť.

swatch_liquid_suede_notinosk

swatch_liquid_suede_notinosk

NYX Professional Makeup je dostupný na stránkach Notino, kde som si ich kupovala aj ja.

Ako sa vám tento makeup a rúž páčia? Zaujali vás?

Komentáre

  1. Já mám nejraději zmatňující makeupy, ale rtěnka vypadá dobře. Má pěkný odstín.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nic jsem od této značky neměla, ale lákají mě právě jejich rtěnky :) Tahle má moc pěkný odstín.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.