Preskočiť na hlavný obsah

Lush - Jar/Veľká Noc

Ahojte!

To,že značku Lush zbožňujem ste si už určite všimli. Práve preto,keď sme sa minulý týždeň vybrali na víkend do Bratislavy,tak som si kúpila nejaké produkty do vane. Lush momentálne prišiel na trh s novou jarnou kolekciou,do ktorej patrí aj Veľkonočná limitka,z ktorej som si hneď musela niečo kúpiť.

Lucky Carrot


Krásne vyzerajúca pena do kúpeľa. Táto pena má veľmi pekný dizajn mrkvičky. Vôňu má priam dokonalú. Ovocné vône ja môžem a táto pena krásne vonia po citrusoch. Čo sa týka použitia, tak to je jednoduché. Stačí si ulomiť trošku tejto peny a následne ju dať do vody. Pena tvorí neskutočné množstvo bubliniek. Ja som ju použila na dvakrát ale určite výjde na viac kúpeľov. Takto na dvakrát som mala tej peny až veľmi veľa. Po tejto kúpeli som sa cítila oddýchuto a plná energie. Pokožka bola jemná a krásne voňajúca. Ak hľadáte dokonalú penu,tak určite siahnite po tejto. Ja som už dlho nebola takto unesená z peny do kúpeľa.

Cena: 175 Kč

Magic Rabbit


Pre mňa by to nebol výlet,keby som si nekúpila aspoň jednu bombu do kúpeľa. Tentokrát som siahla po tejto krásne vyzerajúcej bombe. Dizajn je opäť dokonalý - vyzerá ako zajac v klobúku. Je to rozkošné a určite poteší nielen deti ale aj dospelých. Bomba má krásnu sladkú vôňu,ktorá upokojí myseľ. Rozpúšťala sa celkom pomaly a vo vani vytvárala krásne obrazy. Nakoniec vodu zafarbila do fialovej farby. Pri rozpúšťaní jemne praskala,čo ma veľmi upokojovalo. Pokožka bola po použití voňavá, hebká a vyživená. Je to jedna z najlepších a najkrajších bômb,aké som doma mala.

Cena: 175 Kč

Doma mám ešte ďalšie dva produkty do vane,ktoré využijem pri najbližšom výlete. Následne vám ich určite ukážem aj tu. Ak by ste chceli vidieť Lucky Carrot a Magic Rabbit v akcii,tak si určite pozrite moje stories na instagrame. Tam som ich uložila.

Okrem týchto produktov, Lush prišiel na trh s ďalšími produktami,ktoré by vám určite nemali uniknúť. Ja mám napríklad veľmi rada Golden Egg. Kúpeľ je s ňou skvelý - krémová bomba do kúpeľa krásne rozžiari aj ten najpochmúrnejší deň pomocou trblietok,ktoré obsahuje.
Určite by ste mali siahnuť aj po Unicorn Horn,má krásne farby, nádherné vône,dokonalé prevedenie. Obsahuje aj pár trblietok.



Ak nemáte blízko Prahu,tak určite odporúčam eshop,kt. doručuje aj na Slovensko. Ja som si túto objednávku robila práve cez eshop,kde mi pribalili k mojej objednávke aj nejaké vzorky a darčeky čo ma veľmi milo potešilo a samozrejme ma to navnadilo na ďalšie veci.

Zaujali vás tieto produkty? Páčia sa vám? Zaujala vás nová jarná kolekcia?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Lush mám velice ráda, ale dlouho jsem se do něj nepodívala, měla bych to napravit. Velikonoční - jarní novinky k tomu lákají :-). Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.