Preskočiť na hlavný obsah

Kocostar masky

Ahojte!

Dneska tu mám opäť ďalší článok,ktorý bude o maskách. V poslednej dobe si všímam, že dosť ľudí masky používa, čo som samozrejme rada. Masky nám môžu dopomôcť ku krajšej pleti a pokožke. Samozrejme, že sa musíme starať aj inak ale masky sú takým príjemným doplnkom.
Kocostar_masky

Od kedy používam masky,tak som skúšala mnoho značiek. Niektoré sú lepšie,niektoré zase horšie. Dneska by som Vám chcela ale ukázať značku,ktorú mám veľmi rada. Je to celkom známa značka,vďaka tomu,že ich masky vyzerajú trochu inak ako tie ostatné. Reč je o značke Kocostar.

kocostar_notinosk

Ja som od tejto značky skúšala rôzne masky a zatiaľ mi všetky vyhovovali. V ponuke nájdeme klasické textílne masky na tvár,ktoré sa svojím výzorom veľmi nelíšia od ostatných značiek. Potom tu ale máme ďalší typ masiek,ktoré sa už odlišujú. A v čom presne? Odlišujú sa tým,že nie sú v jednom kuse ale sú rozdelené do menších častí. Konkrétne do 12 plátkov. Výhodou je,že si tu masku (ten jeden kus) môžete dať na akúkoľvek časť tváre/tela. Dáte si ho presne tam,kam potrebujete. V tom vidím veľkú výhodu oproti klasickým maskám. Okrem toho sú tieto masky aj pekné na pohľad.

Slice_mask

Čo sa týka účinkov masiek,tak mňa zatiaľ nesklamala ani jedna. Vždy sa stane s mojou pleťou to,čo píšu na obale. Takže za mňa veľká spokojnosť s touto značkou. Len tak mimochodom,všetky tieto masky majú aj krásnu vôňu.

Maska_notinosk

Do kategórie masiek na pleť určite spadá aj maska pod oči, ktorá je veľmi príjemná. Maska zanecháva očné okolie vyživené, hydratované a zbavuje sa aj kruhov pod očami. Je to skvelá maska,ak sa napríklad v noci veľmi dobre nevyspíte. Ráno vás zbaví kruhov pod očami.

Notinosk_kocostar

Rada používam aj ich masky na ruky a nohy,ktoré patria podľa mňa k jedným z najlepších. Majú príjemnú vôňu a pokožka je po nich vždy vyživená, hydratovaná a jemná. Tento efekt vydrží aj niekoľko dní čo ocení určite každá z nás.

V ponuke majú napr. aj masku na vlasy,ktorú som zatiaľ ešte nemala a tak neviem posúdiť jej účinky ale určite si ju kúpim.

Všetky tieto masky ale aj iné od tejto značky nájdete na stránkach Notino, kde ja osobne veľmi rada a často nakupujem.

Recenzia_kocostar

Tak čo? Zaujala vás kozmetika Kocostar? Mali ste už nejaké ich masky?


Komentáre

  1. Od této značky jsem ještě nic neměla, ale masky se mi líbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ještě jsem žádné masky neměla a takové mě moc nelákají. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani ja som tieto masky ešte neskúšala a tie jahôdky mi prídu menej praktické
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj,
    měla jsem už jejich pleťové masky a taky ty na chodidla a ruce. Doma mám ještě jednu pleťovou s růží, a jednu na vlasy, kterou jsem ještě nezkoušela a jsem na ni moc zvědavá.
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.