Preskočiť na hlavný obsah

Nivea Rice Scrub a textílne masky

Ahojte!

V minulom roku prišla značka Nivea na trh s novými produktami a ja by som prvý článok/recenziu na mojom blogu venovala práve tým novinkám.

nivea_notinosk

Konkrétne uviedla na trh tri ryžové peelingy: ružový pre suchú/citlivú pleť, modrý pre normálnu pleť a zelený pre zmiešanú pleť.
Ja mám doma dva a to ružový a zelený.


nivea_rice_scrub

Ružový peeling Nivea Glow Rice Scrub Raspberry je z nich najjemnejší a obsahuje maliny,ktoré pleť rozjasnia. Keďže je úplne jemnučký,tak je vhodný na každodenné použitie. Pleť je po použití jemná a žiarivá. Na mňa je ale tento peeling veľmi jemný. Každopádne ja nemám citlivú pleť a tak môžem používať aj "silnejšie" peelingy. Ak ale trpíte na suchú alebo citlivú pleť, tak tento peeling je vhodný práve pre vás.

Zelený peeling Nivea Purify Rice Scrub Aloe Vera mi vyhovoval viac. Je z týchto troch najintenzívnejší. Zmiešanú pleť do hĺbky vyčistí a zmatní. Tento peeling obsahuje prírodný tapiokový škrob a aloe vera. Táto kombinácia je dostatočne silná na dôkladny peeling ale zároveň pleť zbytočne nenamáha a nedráždi. Páči sa mi, že pleť je po použití na pohľad matnejšia. Môžeme ho používať cca 2 do týždňa, čo je pre mňa vyhovujúce. Nemám nutnú potrebu používať peeling na tvár každý deň.

Čo sa týka použitia, tak pre všetky tieto peelingy platí to isté. Peeling sa nanáša na vyčistenú a navlhčenú pleť a jemne sa s ním robí masáž. Následne peeling opláchneme.
Oba tieto peelingy obsahujú oragnicky pestovanú ryžu a sú bez plastových častíc.

Okrem týchto peelingov prišla na trh aj s novými textílnymi maskami. A ja by som vám dneska rada ukázala 3 z nich, ktoré som doma mala/mám.

nivea_sheet_mask

Všetky tri mi veľmi vyhovovali a bola som s nimi spokojná. Masky od značky Nivea ma dosť bavia, sú za fajn cenu a splnia to čo sľubujú. Veľkosť masiek mi tiež vyhovuje - pekne padnú na tvár. Čo sa týka návodu,tak to asi nemusím ani nič písať. V podstate každá jedna textílna maska má ten istý postup. Dávajú sa na vyčistenú pleť. Tieto tri sa nechávajú na pleti 10 minút, takže výhovorky, že na masku nemáte čas tu určite neobstoja. Desať minút za deň si určite každá z nás nájde.

Nivea Q10 Plus C je protivrásková textílna maska,ktorá obsahuje 20 ml pleťového séra, koenzým Q10 a vitamín C. Nemusíte sa ju báť použiť aj keď máte,tak ako ja 26 rokov. Menšia prevencia proti vráskam sa z času na čas zíde. Maska pleť vypne a zanechávajú rozjasnenú. Má redukovať vrásky(to nejako neviem posúdiť). Dodáva energiu unavenej a mdlej pleti a zároveň ju vyživuje. Efekt tejto masky sa mi páčil a ja si ju určite ešte zaobstarám.

Nivea Urban Skin Detox čistiaca a detoxikačná maska s aktívnym uhlím a zeleným čajom. Táto maska pleť čistí do hĺbky a detoxikuje ju. Pleť je po použití maska zmatnená, svieža a celkovo vyzerá lepšie. Je vhodná pre všetky typy pleti.

Nivea Urban Skin rozjasňujúca maska obsahuje argánový olej a bambucké maslo. Je skvelá pre unavenú pleť a priznajme sa, že každá z nás ma niekedy obdobie, kedy pleť vyzerá unavene alebo až nezdravo. Pleť perfektne vyživuje, rozjasní a zjemní. Je vhodná aj pre citlivú pleť.

Tak ako vás tieto minuloročné novinky zaujali? Skúšali ste niečo? Vyhovovali vám tieto produkty?

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.