Preskočiť na hlavný obsah

Benefit Cosmetics Dandelion Twinkle

Ahojte!

Dneska vám ukážem jeden produkt,kt. som si veľmi obľúbila.

dandelion_twinkle

To, že značka Benefit Cosmetics má jedne z najlepších produktov na obočie už určite dobre viete. Ale okrem produktov na obočie, má Benefit ďalšie skvelé produkty, ktoré určite stoja za vyskúšanie. Dneska by som vám rada ukázala jednu lícenku, ktorú používam pravidelne už vyše roka a beriem ju za jednu z tých najlepších.

Ako ste si mohli všimnúť, tak som blondínka s modrými očami. Takým typom ako som ja pristanú svetlé farby a preto si myslím, že táto rozjasňovacia lícenka je stvorená pre mňa. A o akej lícenke to vlastne píšem? No predsa o Dandelion Twinkle.

Je to svetlá, ružová lícenka, ktorá sa dá naniesť samostatne alebo ju môžete dať na inú lícenku. Ja osobne ju používam v podstate ako rozjasnovač, pretože s ňou dokážem vykúzliť krásne, prirodzené líčenie. Sem tam ju použijem aj na oči. Je to multifunkčný produkt a je len na vás ako a kde ju nanesiete. Ako som už spomínala vyššie, tak ja ju väčšinou používam ako rozjasnovač na rozjasnenie pleti. Ja mám rada matné líčenia ale obľubujem aj rozjasnenú pleť.

S touto lícenkou dosiahnete krásne rozjasnené líčenie, ktoré vás opticky omladí. Ja osobne po nej siaham dosť často. Na pleti sa tvári prirodzene a jemne odráža svetlo.
Čo sa týka výdrže, tak s tou som spokojná. Kam túto lícenku/rozjasňovač ráno dám, tam ho aj večer mám. Takže s touto lícenkou vydržíte v pohode celý deň. Nemusíte ju nijako upravovať počas dňa.

Balenie je pekné,jednoduché a podľa mňa aj praktické. Vo vnútri je malé zrkadielko a aj štetec na nanášanie produktu (s tým štetcom sa dá dobre pracovať). Lícenka má príjemnú, jemnú vôňu. Plné balenie má 3g čo je celkom dosť. Aj keď budete túto lícenku používať denne, tak sa tak skoro neminie, pretože stačí použiť len malé množstvo tohto produktu.

benefit_notinosk

Menší typ na záver - ak chcete mať rozjasnenú celú tvár (ja to využívam hlavne v lete), tak sa určite nebojte použiť túto lícenku jemne na celú tvar. Výsledný efekt stojí zato.

Dandelion Twinkle je dostupný na stránke Notino, kde nájdete aj ďalšie produkty od značky Benefit.

rozjasnovac_notinosk

benefit_cosmetics
Na slnku
Dúfam, že sa vám dnešná recenzia páčila. V komentári mi napíšte či ste túto lícenku už skúšali a či sa vám páči.

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. This sounds like a really lovely every day product. Benefit has so many fabulous items to choose from!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nezkoušela jsem ji, ale tvářenky mám moc ráda. Akorát používám tu v srdíčku od Makeup Revolution. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je nádherná! Ja osobne ale preferujem matné lícenky :)

    BarsVee

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám doma obyčejnou Dandelion tvářenku, se kterou jsem moc spokojená, tato verze vypadá také moc dobře :)

    One Loving Girl

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tuto tvářenku používám jak rozjasňovač a nemohu si ji vynachválit! ♥

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já tvářenky nepoužívám, stačí mi bronzer, ale tahle vypadá vážně moc krásně! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.