Preskočiť na hlavný obsah

Ako na krásne ruky

Mať krásne ruky chce určite každý z nás. Veď aj pri zoznámení si podávame ruky a tak určite chceme aby sme mali silný stisk,ale pritom chceme,aby boli naše ruky jemné na dotyk. Práve s týmto nám skvelo pomôžu pomocníci od značky Manufaktura.


Prvým krokom pri starostlivosti o ruky je určite peeling. Ten nám zjemní pokožku a zbaví nás odumretých buniek. Práve s tým nám dokonalo pomôže "Výživný a zjemňujúci peeling na ruky s mandľovým olejom".

Obsahuje peelingové častice z marhuľových škrupiniek a bambusu. Ruky zanecháva vyživené a pripravené na ďalšiu starostlivosť.
Neobsahuje farbivá a ani konzervanty.
Cena: 159 Kč

Ja osobne dávam v práci svojim rukám dosť zabrať. Dosť často si ich umývam a to ich dosť vysušuje. Práve preto potrebujem poriadnu hydratáciu v podobe krému na ruky. Momentálne používam "Výživný omladzujúci & hydratačný elixír na ruky s cennými olejmi a koenzýmom Q10".

Toto je podľa mňa už taký vyšší level v starostlivosti o ruky. Nie je to len nejaký obyčajný krém na ruky. Tento elixír používam aj ako masku a snažím sa ho dávať hlavne na noc. Vždy ráno sa zobudím s krásnymi a hebkými rukami.
Cena: 229 Kč

Ja osobne si na rukách všímam aj nechty. Podľa mňa, by mala mať každá žena dokonalo upravené nechty. Nemyslím tým, že si ich musíte lakovať. To určite nie. Stačí ak ich budete mať upravené a zdravé. "Olejová starostlivosť na nechty a nechtovú kožu" pomáha zpevniť nechty a zjemňuje okolie nechtu.

Ak máte krehké nechty, tak tento olej by vám v tom mohol pomôcť.
Cena: 145 Kč

Je určite skvelé si zaužívať takýto rituál a vaše ruky sa vám určie odvďačia. Ja mám momentálne krásne a zdravé nechty čomu vďačím aj týmto produktom.

Staráte sa o svoje ruky? Čo na tú starostlivosť používate? Podeľte sa so mnou v komentári.

Komentáre

  1. Ten elixír na ruce vypadá skvěle. Zaujal mě asi nejvíce. Nehty si teď lakuji pravidelně a na ruce používám bambucké máslo od Nacomi. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj,
    zaujaly mě všechny výše zmíněné produkty, určitě se po nich podívám:-) Já používám taky peeling na ruce, momentálně mám jeden z Oriflame. Krémy na ruce jsou u mě na denním pořádku, mažu se neustále. Z Manufaktury mám jeden meruňkový zrovna v práci. Zpevňující séra na nehty jsou pro mě důležitá, protože mě slabé a třepící nehty dost trápí.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Manufaktura a její krémy na ruce nikdy nezklamou. Oblíbila jsem si jejich meruňkový :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Manufaktura má podľa mňa jedny z najlepších krémov na ruky. Z týchto produktov sa mi páči peeling na ruky a ten koncentrát. Masky na ruky nepoužívam už dlhší čas, ale zvykla som si naniesť hrubú vrstvu krému na noc a dať rukavičky.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už budu muset někdy vyzkoušet krém na ruce :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.