Preskočiť na hlavný obsah

Maybelline - SuperStay Under Eye Concealer a Brow Ultra Slim

V poslednej dobe som mala možnosť otestovať pár nových produktov. Prekvapením pre mňa je, že väčšina z nich mi dosť vyhovuje a tak by bola škoda,keby som vám ich neukázala. Dneska by som sa rada venovala značke Maybelline a dvom produktom, ktoré som naposledy testovala.
maybelline-notinosk
Prvým produktom je korektor SuperStay Under Eye Concealer

SuperStay Under Eye Concealer

Ak ste mali príjemný ale dlhý večer, tak ráno vás môžu nepríjemne prekvapiť kruhy pod očami. Samozrejme, že žiadna z nás ich nechce mať ale z času na čas sa na našej tvári obajvia. Vtedy nám príde na pomoc tento korektor, kt. je práve vhodný na maskovanie týchto neduhov. Nezalieza do vrások a na pleti sa tvári prirodzene. Ja mám doma odtieň Light 15,kt. je trochu do žlta, čo mi až tak veľmi nevyhovuje. Ako nechápte ma zle. Pod oči mu nemám čo vytknúť ale na nejaké iné nedokonalosti na pleti by som ho nepoužila. Korektor je ľahký a tak nám zbytočne nezaťažuje očné okolie a ani ho nevysušuje. Krytie je skvelé a určite si po jeho použití už nikto nebude myslieť, že ste prežúrovali celú noc.
Má praktický aplikátor,vďaka ktorému sa ľahko nanáša. Korektor sa dobre rozotiera a nezanecháva pocit masky.

SuperStay Under Eye Concealer

Druhým produktom a jesennou novinkou je ultra tenká ceruzka na obočie Brow Ultra Slim

Maybelline Brow Ultra Slim

Priznám sa, že čo sa týka obočia, tak som veľmi ale vážne veľmi rozmaznaná. Väčšinou používam produkty na obočie od značky Benefit, ktoré sú proste dokonalé a nikdy ma nesklamali. Ale čo by som to bola za maniačku do kozmetiky, ak by som z času na čas nevyskúšala aj konkurenciu. A pri tejto ceruzke to určite neľutujem. Ak hľadáte lacnú ceruzku na obočie, ktorá vás nezradí, tak si okamžite kúpte túto. Beriem ju za jednu z najlepších aké som mala. Je tenká (má 1,5 mm tuhu) a tak sa s ňou dá krásne definovať a dokresliť obočie. Na druhej strane má aj kefku, ktorou si obočie upravíte a skrotíte. Ak túžite po dokonalom a prirodzenom obočí, tak siahnite po tejto ceruzke. Tuha je odolná voči zlomeniu a lámaniu a tak sa nemusíte báť ani pritlačiť. Je dostupná v troch odtieňoch. Ja mám doma odtieň Blonde, ktorý mi dokonalo sedí.


Čo hovoríte na tieto produkty? Zaujali vás? Skúšali ste ich? Budem rada,ak sa so mnou podelíte v komentári.

Komentáre

  1. Korektor vypadá hodně dobře, věřím, že je super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. The applicator for the concealer looks really handy. What a great way to make sure you apply just enough product!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě tedy hodně zaujala tužka na obočí 😍.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já velmi ráda používám tužky na obočí a tahle mě docela zaujala. Líbí se mi i korektor.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.