Preskočiť na hlavný obsah

Dokonalá vôňa pre sebaisté ženy - Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Kto ma sleduje dlhšie, tak už určite vie alebo si aspoň už určite všimol, že 05.12. mám narodeniny. Ak ste si to ešte nevšimli, tak to už od dnes budete vedieť. (Haha) Každopádne dnešný článok nebude samozrejme o mojich narodeninách. Bude o takom tipe pre vás na darček, ktorý určite poteší každú ženu. Ja osobne som sa tomuto darčeku veľmi potešila a som rada, že mi ho môj manžel dal.

Yves Saint Laurent_Black Opium Intense

Pre mňa je jedným z najlepších darčekov, aké môžem dostať alebo niekomu darovať určite parfum. Tu už potom ale záleží na tom, že či viete aké vône má ten obdaruvaný rád. Ja som svojmu manželovi povedala, že chcem na narodeniny parfum. Ten mi samozrejme hneď povedal,že to nie je jednoduchá úloha. U mňa je problém v tom,že aj keď obľubujem hlavne sladké vône, tak sem tam mám chuť aj na niečo svieže a jemné. Niekedy mám radšej korenisté vône a niekedy zase kvetinové. V podstate to mal manžel ľahké aj keď skôr šlo asi o to, že sa bál, že práve tou jeho vôňou by sa mi netrafil do môjho vkusu. Napokon som mu poslala pár parfumov, ktoré sa mi páčia a ktoré ešte doma nemám. Nakoniec mi vybral ten jeden, ktorý som nikdy pred tým nevoňala (to on ale nevedel). Je to pre mňa také trošku vtipné, že z piatich vôní, ktoré som mu poslala, tam bola jedna,ktorá ma zaujala len svojim opisom. A on mi presne ten parfum nakoniec objednal. 

No dosť bolo môjho vylievania si srdiečka. Parfum, ktorý mi nakoniec vybral a kúpil je Yves Saint Laurent Black Opium Intense.

Yves Saint Laurent_notinosk

Klasický parfum Black Opium som doma mala vo vzorke a tá mi veľmi voňala. Mal príjemnú vôňu a keď som našla na Notine túto druhú verziu tejto vône, ktorá má byť v podstate intenzívnejšia a vhodnejšia na večer, tak som vedela, že ju určite chcem (ak by som ju nedostala od manžela, tak by som si ju časom kúpila sama). Zaujal ma samozrejme aj popis vône a keď som tam videla vanilku, tak som vedela, že toto bude vôňa vhodná práve pre mňa. 

Hlava:
absinth

Srdce:
sladké drievko,jasmín pravý (arabský), pomarančový kvet

Základ:
santalové drevo, káva, vanilka

Táto vôňa je za mňa proste dokonalá a najradšej by som ju mala na sebe stále. Je silná a intenzívna ale nebolí z nej hlava. Ja si ju sem tam dávam aj cez deň a zatiaľ mi ju každý len chváli. Pár ľudí sa ma aj pýtalo, že čo to je vlastne za vôňu. Ak máte radi výrazné, dlhotrvajúce a orientálne vône, tak táto by vám v zbierke určite nemala uniknúť. 
Výdrž je skvelá. Stačí sa s ňou len trochu nastriekať a vôňa je intenzívna celý čas. 

Flakón tohto parfumu je proste fotogenický a vhodný na vystavenie. Krásna modrá farba flakónu s trblietkami len podtrhuje tajomnosť a krásu tejto vône. 

Black Opium Intense_notinosk

Vôňa je vhodná skôr pre ženy, ktoré sa neboja vyčnievať z davu, pretože s touto vôňou nebudete určite sivou myškou. 

Parfum Yves Saint Laurent Black Opium Intense je dostupný na stránkach Notino v troch veľkostiach, za skvelé ceny. 

Skúšali ste už túto vôňu? Zaujala vás? 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.