Preskočiť na hlavný obsah

Calvin Klein Eternity a CK2

Myslím si, že dnešný článok sa hodí práve aj teraz pred Vianocami, kedy sa trápime nad darčekmi. Jedným z nejlepších darčekov sú určite voňavky. Ak dobre poznáte osobu, ktorú chcete obdarovať, tak s peknou vôňou určite nič nepokazíte. Ja vám dnes ukážem dva parfumy za dostupné ceny.
Značka Calvin Klein je jednou z tých, ktorú som používala už na strednej. Ich CK IN2U HER bola a aj je jednou z mojích najobľúbenejších vôní. Ako plynul čas, tak som od tejto značky vyskúšala pár ďalších vôní a nejaké som kúpila aj svojmu manželovi. Všeobecne som s touto značkou spokojná a tak som momentálne vyskúšala ďalšie ich vône. 

Calvin Klein Eternity parfumová voda pre ženy je trošku inšia ako moje doterajšie vône.
Ja dávam prednosť sladkým, silným parfémom. Tu som urobila takú menšiu výnimku a neľutujem. Z času na čas musí človek vyskúšať podľa mňa aj iné vône, než na aké je zvyknutý. Je to potom príjemná zmena. 
Calvin Klein Eternity je krásna, čistá,jemne kvetinová vôňa. Je to príjemná svieža vôňa, ktorá má dobrú výdrž. Podľa mňa je vhodná pre každé ročné obdobie. CK Eternity je skvelá na denné nosenie. Na večer by som si zobrala niečo viac intenzívnejšie. 
Čo sa týka flakónu, tak ten vyzerá veľmi elegantne a pekne. Ja mám doma 30 ml balenie, ktoré je určite vhodné aj do kabelky. 

Menšia zaujímavosť o tomto parfume - predáva sa od roku 1988. Zloženie má drobnejšie úpravy ale základ Eternity stále tvorí svieža zmes kvetinových a zelených tónov. 

Calvin Klein CK2 je vhodná ako pre ženy, tak aj pre mužov.

Má zaujímavú vôňu, ktorá je opäť čisto svieža. Je trošku viac pánskejšia ale stále je vhodná aj pre ženy. Príde mi, že je viac športovejšia ale je to veľmi príjemná vôňa. Myslím si, že tento parfum určite zaujme nejednu z vás. Ja ho môžem len a len odporučiť. Len si potom asi kúpte väčšie balenie, aby ste sa nemuseli s vašou drahou polovičkou o tento parfum biť. 
Flakón je zaujímavý a veľmi sa mi páči. Určite vám bude zdobiť váš kozmetický stolík. 
Za mňa to je jedinečná vôňa, ktorá určite stojí za vyskúšanie.

Ako som už písala na začiatku, tak Calvin Klein vyrába vône, ktoré určite stoja zato. Zatiaľ som sa nestretla so žiadnou, ktorá by ma neoslovila. Okrem týchto dvoch čo som vám tu dnes ukázala ešte určite odporučam Eternity pre mužov a Eternity Now pre ženy.

Používate značku Calvin Klein? Skúšali ste nejaký z týchto parfumov? Aký je váš najobľúbenejší? 


Komentáre

  1. Calvin Klein vůně jsem nikdy nezkoušela, ale zrovna tuhle vychvalovala moje kamarádka :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na Eternity sa akurát chystám.. CK je láska ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. CK vůně jsem ještě neměla. Já jsem si oblíbila Heat Rush od Beyoncé.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. CK mám celkem ráda vůně, asi nejraději a také nejčastěji se vracím právě k Euphoria a nebo Ethernity. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ani jednu vůni jsem nezkoušela, ale vypadají dobře.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.